3 fordele ved at vælge et Shopify Partners bureau

Shopify | 5 minutters læsning

Af Erik Holflod Jeppesen – Founder, Grafikr A/S

20. oktober, 2020
shopify partners

Hvis du overvejer at starte en Shopify webshop eller hvis du allerede i dag har en webshop i Shopify er du måske stødt på udtrykket “Shopify Partners”.

Ved at vælge et bureau som er blåstemplet som Shopify Partner, opnår du som webshopejer en række fordele. Grafikr er et dedikeret Shopify-bureau, som både kan pryde sig med titlen Shopify Partners og certificerede Shopify Experts.

Denne artikel handler om, hvad Shopify Partners rent faktisk indebærer og hvilke fordele du får, når du vælger at samarbejde med et bureau, som har den titel.

Hvad betyder det at være Shopify Partner?

Shopify Partners er en titel fra Shopify’s partnerprogram, hvor bureauer og freelancere kan ansøge om at blive såkaldt partner og derved opnå en række fordele. 

For at vi kunne blive medlem af partnerprogrammet har vi været igennem et ansøgningsforløb, hvor vi blandt andet har fremvist tidligere referencer og opgaver. Det er altså ikke alle og enhver, som bliver accepteret som en del af Shopify Partner, da det kræver en hvis kvalitet.

Som nævnt, giver titlen som Shopify Partner adgang til en lang række fordele, som både kommer partneren og dig som webshopejer til gode. 

Shopify Partners

Altid adgang til de nyeste nyeste viden

Som partner hos Shopify får vi adgang til unikke ressourcer og uddannelsesmateriale. Det sikrer, at vi altid har fingeren på pulsen og kender til alle de nye tiltag som Shopify løbende præsenterer.

Som partner har man blandt andet adgang til:

  • Product roadmap

Shopify’s product roadmap er en plan over, hvilke funktioner og tiltag Shopify er ved at udvikle og hvilke de planlægger ud i fremtiden. Det giver os som Shopify Partner en meget bedre forudsætning for at yde aktuel og god rådgivning.

  • Adgang til prioriteret partner-support

Som partner får vi også direkte adgang til en 24/7 partner-support, som er forbeholdt partnere hos Shopify og dermed kan sikre hurtigt svar og god sparring. Med andre ord kommer vi forrest  i køen hos Shopify’s support.

  • Adgang til Shopify Partner Academy

Partner Academy er en unik samling af alverdens online kurser indenfor e-handel, markedsføring og selvfølgelig selve platformen Shopify. Det giver os mulighed for hele tiden at dygtiggøre os og giver dermed bedre vilkår for at rådgive webshop-kunder.

  • Adgang til dybdegående dokumentation

Partnere har ligeledes adgang til en masse dokumentation, hvilket har givet os en god indsigt i hvordan Shopify er bygget op og hvordan vi mest hensigtsmæssigt kan arbejde med det. Det giver udvikling baseret på “best practices”. 

Mulighed for at tilbyde gratis udviklingsshops

Som partner hos Shopify får vi adgang til et partner dashboard, som åbner op for en lang række funktioner. Det er blandt andet her vi tilgår de ovennævnte ressourcer. 

Derudover giver dashbordet også mulighed for at oprette gratis udviklings-webshop. En udviklings-webshop er en ubegrænset prøveperiode, hvor du kan have din webshop til at ligge på et gratis “udviklerdomæne”, så du slipper for at betale abonnement helt indtil at webshoppen går live. Det giver muligheden for, ganske gratis, at udvikle og gøre din webshop 100% klar i ro og mag.

Hvis du som webshopejer selv opretter din egen Shopify webshop, har du kun mulighed for at få en 14-dages gratis prøveperiode og skal derfor betale abonnement mens shoppen udvikles.

Derudover giver det samtidig os som partner mulighed for at have vores egen “legeplads”, hvor vi kan teste apps, temaer og andre funktioner af, uden at det påvirker nogle live-kunder.

Må jeg sende mit næste blogindlæg til dig? 🎉

Indtast din e-mail herunder og vær den første til at få besked, næste gang vi skriver et nyt blogindlæg om Shopify eller e-handel
shopify logo

 

En specialiseret Shopify samarbejdspartner

Med en Shopify Partner får du et specialiseret bureau, som har stor erfaring med Shopify og en masse andre kunder, som benytter platformen.

Det betyder for dig, at du kan forvente god rådgivning og udviklingsarbejde fra en seriøs samarbejdspartner, der har opbygget en masse knowhow og gode erfaringer fra tidligere projekter.

Grafikr er stolt Shopify Partner

Vi er et 100% dedikeret Shopify-bureau og er naturligvis stolte af at kunne kalde os både Shopify Partner og certificerede Shopify Experts.

Da vi har adgang til de nyeste trends indenfor både Shopify og e-handel generelt, kan vi altid yde den bedste rådgivning, samtidig med, at vi tør at udfordre dig. 


Vi har hjulpet en lang række hurtigvoksende webshops i Skandinavien, herunder Shaping New Tomorrow, OOONO, PanzerGlass og Julie Sandlau med at opnå deres potentiale online.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Shopify, og hvad vi som partner hos Shopify kan tilbyde dig, så tøv ikke med at ringe til os på tlf. 71 71 70 71 eller send os en e-mail på kontakt@grafikr.dk.

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner og medstifter af Grafikr A/S. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.