Opsætning af shopify shop til domæne

Shopify | 3 minutters læsning

Af Kiranan Luxmy – Shopify Expert - Founder, Grafikr ApS

10. august, 2017
DNS

6 steps til opsætning af shopify shop til domæne (DNS) – 2020

Når du skal lancere din shopify webshop, så skal du konfigurere dit domæne og DNS-indstilliger, for at oprette forbindelse til Shopify.

Der er mange af vores besøgende, som efterspørger processen til at få en webshop over til et domæne gennem DNS. Derfor har vi lavet denne 6-steps guide, så du selv kan sætte din Shopify op til dit domæne.

Følg hvert step og fuldfør dem korrekt. Det er vigtigt, at der ikke bliver sprunget et step over, da det vil have betydning for resten af opsætningen.

Følg disse 6 steps for opsætte Shopify til dit domæne

Step 1:

Du starter med at gå ind i dit Shopify kontrolpanel > Vælger “Online Store” > Vælger “Domains”.

shopify dns

Step 2:

Herefter finder du den lidt skjulte tekst, som hedder “Connect existing domain”, så du slipper for at købe et domæne gennem Shopify.

Step 3:

Du taster dit domænenavn ind, hvorefter den vil loade en skærm, hvor du kan test om din opsætning virker. Før det virker skal du gøre følgende:

Step 4:

Gå til dit kontrolpanel hos din domæne- el. webhoteludbyder og find DNS-indstillingere. Her skal du ændre dine A-records, så de peger mod Shopify’s IP-adresse: 23.227.38.65

Step 5:

Du skal også tilføje eller ændre din “www.” CNAME værdi til: shops.myshopify.com

Step 6:

Test om det virker. Shopify har en knap, som du kan trykke på, hvorefter den vil forsøge at skabe forbindelse. Hvis det virker, vil det være aktivt med det samme. Hvis ikke, så melder den fejl – og viser hvor det går galt.

Hvis den ikke melder fejl, men ikke virker, så kig igen om en times tid. Nogle gang kan det godt tage lidt tid, før serverne har opfanget, at man har lavet dette skift.

 

Mit navn er Kiranan Luxmy og jeg har skrevet denne guide. Hvis du ønsker, at jeg skal hjælpe dig med at optimere eller sætte din Shopify webshop op, så ring til mig 71 71 70 71 eller skriv til mig på kl@grafikr.dk

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Grafikr ApS. Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.