loader

Fra skitse til
godt design

Hos Grafikr har vi 3 grafiske designere in-house som til dagligt skaber grafiske mirakler. Med passion for godt design og den skandinaviske stil, laver vi bl.a. logoer, identiteter og elementer til din hjemmeside.

logo-typografi

Logo &
typografi

Sender du det ønskede budskab? Dit logo skal afspejle dit DNA og er din virksomheds ansigt udadtil. Hvis du vil foran på point og vinde markedsandele, så er logoet altafgørende, hvis du går op i branding.

online-annoncering

Bannere til online
annoncering

Med over 1000+ annonceringsbannere i bagagen, så kan vi stå for designet til dine næste annoncer på f.eks. Facebook. Forbedre din PPC (Pay Per Click) og opnå konkurrencemæssige fordele.

tryksager

Tryksager: Visitkort,
flyers og brochurer m.fl.

Med udgangspunkt i din virksomheds identitet sørger vi for, at du med stolthed kan uddele dit nye visitkort ud. Vi håndterer nemlig alle tryksager og kan bl.a. design af plakater, flyers, hæfter, roll-up bannere, klistermærker og emballage til dit produkt.

SoMe-Content

Grafisk content til
dine sociale medier

Fang din målgruppes opmærksomhed på Facebook og Instagram. Vi ønsker at få dem til at interagere. Ved at anvende grafisk design kan du kommunikere dit budskab klart og tydeligt ud.

Skal vi være med på din rejse?

Lad os inspirere dig med vores ideer til at bygge videre på din identitet eller skabe din identitet. Det er vores kernekompetence – og det vil vi gerne vise dig! Skriv til os nedenfor, eller ring til os +45 71 71 70 71.