loader

Chili Security

Chili Security

Webdesign og grafisk design.

Vi er Chili Security’s faste samarbejdspartner, når det kommer til udarbejdelse af grafisk design og webdesign. Vi har bl.a. fået til opgave at designe alt fra indholdet på Chili Security’s e-mailkampagner til et re-design af deres website. 

Chili Security har åbent alle ugens dage, hvilket gør, at vi kan have brug for grafisk arbejde alle dage. Her har Grafikr vist sig at være super fleksible, og samtidig leveret et stykke kvalitetsarbejde.

Casper Blom
CASPER BLOM – PARTNER, CHILI SECURITY

Animation
Nyt coverbillede til Facebook

Vi har for nyligt givet Chili Security’s Facebookside et frisk pust i form af en video som coverbillede.

Klare budskaber
& brugervenligt webdesign

Chili Security har en rigtig bred målgruppe og det var derfor vigtigt, at vores design appelerede til hele deres segment. Vi skulle gøre et “nørdet” produkt mere spiseligt og sende et klart budskab om, hvor nemt man kunne beskytte sin computer mod virus med Chili Security.

Fra besøgende til kunder
Fokus på at øge konverteringsraten

Trods mange daglige besøgende, var konverteringsraten hos Chili Security ikke tilfredsstillende. Så ét af vores overordnede mål var at sørge for, at flere besøgende blev konverteret til kunder og deres online salg blev styrket.

Danmarks bedste support
Alle ugens dage

Når Chili Security skiller sig ud ved at have en enestående support, som har åbent alle uges dage.

Virksomheden har et stort fokus på online markedsføring og forstår vigtigheden af at have et fast samarbejde med et webbureau, som kan varetage alt deres grafiske materiale.

Design af dashboard
User Experience

Det skal være nemt og overskueligt at være kunde hos Chili Security. Derfor skal virksomheden have et optimalt dashboard, som deres kunder kan logge ind på og se en oversigt over deres produkter.

Selvfølgelig
Responsive design

Vi leverer altid design, som passer til alle enheder og skærmstørrelser.