loader

Cleanskin

Cleanskin

Webdesign/ responsive design/ logo design

Cleanskin.dk er en online webshop med et sortiment på over 2.000 produkter. Deres vækst skyldes både det høje support niveau samt deres nøje udvalgte produktportefølje.

“Anders er en utrolig dygtig grafisk designer, som hurtigt forstod at forvandle mine komplekse tanker og idéer, til et brugervenligt og flot design. Jeg kan derfor stærkt anbefale Anders hos Grafikr..”

Christian Leth
CEO – Cleanskin

Farveskema
Branding

De daværende farver på Cleanskins hjemmeside og identitet signalerede ikke deres eksklusive produktportefølje. Derfor gik vi fra en markant grøn til en blødere tyrkisk blå – blandet med en lys grøn. Farven symboliserer tryghed og renhed, hvilket er det udtryk, Cleanskin gerne vil udstråle.

Biblioteket
Billeder

Vi har nøje udvalgt billeder med høj opløsning som afspejler kvaliteten af Cleanskins produktsortiment. Billederne er med til at skabe associationer til ren hud, kosmetik samt Cleanskins kerneværdier.

Responsivt webdesign
Brugeroplevelse i første klasse.

Pictures from over 100 countries and regions were selected to be used as cover images matching projects with their locations.

Vi leverer alle vores hjemmesider & webshops i et responsivt design. Det er en væsentlig ting, da vores statistikker viser, at over 60% af besøgende tilgår hjemmesider via smartphone eller tablet. Med et responsivt design undgår du at kunden har besvær ved at navigere på din side – uanset skærmstørrelse og device.

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *