loader

Homeish

Homeish

Webdesign / Udvikling i Shopify

Vi har gennem det sidste års tid samarbejdet med Homeish, hvor det startede med, at Homeish skulle have fremstillet en moderne og responsive webshop i Shopify. Vi har designet hele websitet og alle undersider og dernæst stået for udviklingen af det i Shopify. Løbende arbejder vi med konverteringsoptimering og konstant forbedring af platformen.

“Jeg har samarbejdet med Grafikr i over et halvt år og de gør et fantastisk stykke arbejde. Faktisk er Homeish den tredje webshop, som Grafikr hjælper mig med – jeg har solgt de to første. Jeg kan helt klart anbefale Grafikr!”
– Nick Rasmussen, indehaver af Homeish

Designet
Less is more

Det gennemgående design på Homeish.dk er lavet med fokus på at produkterne skal være i fokus. Dette er opnået ved at holde størstedelen af siden i gråskala og kun billeder og enkelte elementer i farver.

Grundet det store udvalg er det vigtigt, at brugervenligheden er optimalt. Vi har bl.a. lavet en unik megamenu, hvor de enkelte kategorier bliver illustreret med SVG-ikoner.

Interiør i verdensklasse
Branding

Homeish forhandler et univers af lækre produkter – i alle prisklaser. Det betyder, at vi har udviklet et design og en webshop, som appelerer til en bred målgruppe. Stemningsbilleder fra bl.a. brandet Nordal giver liv til hjemmesiden og øger brugeroplevelsen.

Responsivt webdesign
Shop møbler fra din smartphone

Størstedelen af trafikken på Homeish kommer fra smartphones og tablets. Derfor har vi sørget for, at webshoppen er responsive og brugervenlig på alle platforme og skærmstørrelser.

Brugervenlig menu
Alt lige ved hånden

Når man tilgår Homeish via smartphone bliver menuen forvandlet til en liste der er integreret i venstre side af hjemmesiden.

Tilpasset shopping
Intuitiv oplevelse og gennemført design

Den enkelte produktside er skræddersyet til enheden og opfordrer til køb. Alt unødvendigt er fjernet for at gøre oplevelsen så behagelig som muligt. Når et produkt er lagt i kurven bliver brugeren guidet til enten kurven eller merkøb.

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *