loader

Nødderiet

Nødderiet

Webdesign og programmering.

Nødderiet er en ny virksomhed, hvor du kan få leveret velsmagende nødder direkte til din dør hver måned.

Vi har skabt hele identitet omkring Nødderiet og lavet alt fra design af emballage til design og programmering af virksomhedens webshop.

“I stedet for at kigge efter prisen, så har jeg erfaret at ved at kigge på menneskerne bag virksomhederne, opnår man helt og aldeles stabilitet og kvalitet. Grafikr blev sat på en vanskelig opgave, da jeg første gang præsentere min ide om abonnement på nødder. De har formået at levere en innovativ løsning til et simpelt koncept.”

Kerim Arikan
CEO – Nødderiet

Farvepalette
Varme farver

For at Nødderiet skal brandes korrekt fra start, har vi lavet et farveskema, hvor en bærende farve er orange. Farven symboliserer varme og er udvalgt, da nødderne bliver dyrket under tropiske forhold. 

Koncept
Forklaret med tre illustrationer

Som en ekstra detalje på Nødderiet.dk, har vi med med tre illustrationer forklaret hvordan konceptet fungerer. Først vælger man nødder, dernæst bestiller man dem og til sidst vil de blive leveret direkte til døren.

Udvalgte billeder
Som vækker appetitten.

Da der er tale om fødevarer og kost, har vi nøje udvalgt en række billeder, som er nogle bærende elementer på hjemmesiden, men som også kan bruges i virksomhedens egen markedsføring.

Webdesign
& programmering

Vi designede Nødderiets hjemmeside i Photoshop, hvor vi dernæst stod for at programmere den i Shopify. Vi har valgt Shopify, da det gør det nemt for virksomheden selv at håndtere sine ordrer og navigere rundt i interfacet.