AK Nygart

Informative videoer til Nordeuropas største kosmetiske privathospital

AK Nygart

01. Fakta

 • Kunde

  AK Nygart

 • Værktøjer

  After Effects CC

  Premiere Pro CC

 • Website

  aknygart.dk

 • Service

  Animationsvideoer og grafisk design

 • Samarbejde

  AK Nygart er et af landets førende privatklinikker og har været kunde hos Grafikr siden februar 2017.

 • Lead designer

  Anders Sivgaard

AK Nygart

02. Udfordringen

Nyt navn, ny identitet, nye udfordringer…

I udgangen af 2016 valgte Jesper Nygart at sælge sin klinik til Akademikliniken, hvilket også betød et navneskift: Det, som mange kendte som “Nygart Privathospital” skiftede navn til “AK Nygart” fra december 2017. I forbindelse med det nye navn og identitet, havde virksomheden som målsætning at øge synligheden og sin branding på sociale medier og offline. Grafikr var ansvarlige for animering af eksisterende stilbilleder, som privatklinikken kunne bruge i sin online annoncering.

03. Koncept & Løsning

Informative videoer skaber tryghed

Klinikken havde som målsætning at gøre sin målgruppe mere trygge og bløde dem op, ved at skabe informationsgivende kampagner og fakta omkring klinikken og forskellige operationer. Det kunne f.eks. være for lang tid en gennemsnitlig brystoperation tager og dette budskab skulle fortælles på en levende og kreativ måde – i takt med den nye identitet.

Så istedet for at anvende stilbilleder i sin markedsføring omdannede vi disse billeder til levende indhold, som kunne bruges aktivt i Danmark og Svergie på platforme som Facebook, Instagram, nyhedsbreve og storskærme i gadebilledet.

Er du interesseret i at høre mere? Tøv ikke med at kontakte os