PanzerGlass A/S

Egen salgskanal med international skaleringsplan

01. Fakta

 • Kunde

  PanzerGlass

 • CMS

  Shopify Plus

 • Website

  www.panzerglass.dk

 • Service

  Webdesign, Webudvikling, og konverteringsoptimering,

 • Markeder

  Danmark, Tyskland, England og USA.

 • Stiftet

  Grundlagt i 2013 og har hovedkontor i Hinnerup.

02. Udfordringen

Drømmen om at kunne distribuere direkte til slutbrugeren

PanzerGlass har på kort tid fået skabt sig et internationalt brand indenfor skærmbeskyttelse og privatliv, der er blevet distribueret gennem en lang række forhandlere på verdensplan . Virksomheden har fuldstændig styr på værdikæden, og derfor har det været i PanzerGlass’ interesse at åbne op for sin egen salgskanal, ikke kun i Danmark, men i hele verden.

Grundet denne raketfart i vækst har det også betydet, at PanzerGlass ikke har kunne fokusere på deres online tilstedeværelse før nu, hvor deres identitet og brand ikke kommunikerer på samme måde, som deres fysiske tilstedeværelse offline.

Med et ønske om at løfte branddesign og opbygning af egen salgskanal, henvendte PanzerGlass til Grafikr for at få hjælp til denne proces.

03. Koncept & Løsning

Stærk og skræddersyet løsning med nem og hurtig åbning af nye markeder

PanzerGlass har i dag en Shopify-løsning, som både har fået et visuelt løft, men også indfriet drømmen om at kunne stå stærkt online. De store tanker om egen salgskanal i hele verden er nu muligt og kan følge den vækst, som PanzerGlass er i. Med det unikke workflow Grafikr har udviklet for PanzerGlass, er det muligt for PanzerGlass at kunne opdatere, udvikle og vedligeholde alle markeder fra én samlet løsning.

Før var hastigheden for at åbne nye markeder en bekymring, men i dag handler det kun om, hvor hurtigt PanzerGlass vil skalere og åbne nye markeder.

PanzerGlass - Responsive

Et mobildesign, der er designet til formålet

Når ens kerneforretning ligger i at producere produkter til enheder som mobiler, tablets og computere, er det vigtigt, at webdesignet står skarpt på alle enheder. Derfor har fokus på været på mobiloplevelsen, som vil være den bærende del af trafikken. Nye teknologier og innovative metoder til filtering er anvendt for at optimere brugervenligheden.

Shop til enhed
Kurv
Kundeservice

Vil du også stå stærkt med en international løsning?