loader

Er din webshop klar til 2018?

Download gratis e-bog

Den ultimative tjekliste og bonustips fra en håndfuld af landets skarpeste eksperter. Indtast din e-mail og få tilsendt vores e-bog, så du kan få mest muligt succes i 2018.

mathilde

“Vi er enormt datadrevet. Vi bruger altid data til at underbygge valg af kampagner. Ud fra datagrundlaget skaber vi sobre og elegante kampagner i øjenhøjde med vores brugere.” 

Mathilde Mackowski

Co-founder, Sinful

emil-sleeknote

Hvis man som e-commerce virksomhed vil gøre sig forhåbninger om at overleve på det meget konkurrenceprægede marked, er en af de vigtigste ting du kan gøre at opbygge en e-mail liste fyldt med relevante e-mail leads du kan konvertere til livslange kunder.” 

Emil Kristensen

CMO & Co-founder, Sleeknote

 • Download E-bog nu!

Få succes med din webshop

Hvad er en masse trafik værd, hvis de besøgende ikke bliver konverteret om til kunder? I vores nyeste e-bog har vi samlet de bedste tips og tricks fordelt på 26 sider. Bogen er skrevet til dig, som driver en webshop, men ønsker at tage den til next level.

 

Øg din konverteringsrate med simple tips og hæv din bundlinje.

Bogen dækker alle områder på din webshop

Kom foran dine konkurrenter og vind markedsandele

Gør som +250 andre og download vores e-bog i dag.

Bonusafsnit

Bogen består hovedsageligt af vores egne tips, men vi har også forhørt os hos nogle succesfulde personer i Danmark, for at få deres input til optimering af webshops. Du kan forvente gode tips fra følgende personer.

 

Emil Kristensen, CMO & Co-founder, Sleeknote ApS

Sasa Kovacevic, Head of SEO, Obsidian Digital A/S

Micky Weis, Digital Consultant & Advisor, Weisio ApS

Mathilde Mackowski, Co-founder, Sinful ApS

Erik H. Jeppesen & Kiranan Luxmy fra Grafikr ApS

 • Download E-bog nu!

Grafikr er bl.a. nævnt i

Det siger vores kunder

 • Vi har brugt Grafikr til at løse flere opgaver for os. De er super dygtige og tænker ud af boksen, når der er brug for det! Vi har været super tilfredse og vil fremadrettet fortsat bruge dem.

  KARIM BEN M’BAREK – CEO, WASHA

 • Mine erfaringer med Grafikr er super gode. Jeg har selv brugt dem til vigtige opgaver i forbindelse med kundepræsentationer, hvor de har leveret en super kvalitet på kort tid. Ligeledes har vi flere kunder (webshops) som anvender Grafikr med stor tilfredshed, og jeg tøver derfor ikke med at henvise til Erik eller Kiranan.

  MADS PAASKESEN – CEO, PL & PARTNERS

 • Grafikr er Chili Security’s faste grafiske samarbejdspartner. Chili Security har åbent alle ugens dage, hvilket gør at vi kan have brug for grafisk arbejde alle dage. Her har Grafikr vist sig at være super fleksible, og samtidig leveret et stykke kvalitetsarbejde.

  CASPER BLOM – PARTNER, CHILI SECURITY

 • Grafikr leverer altid til tiden, går distancen for at levere ‘varen’ og så forstår de lynhurtigt forskellige pitches.

  CASPER ACKERMAN – MANAGING PARTNER, ACKERMANN KOMMUNIKATION

 • Super dygtig samarbejdspartner! Jeg har igennem en lang periode benyttet Grafikr, når jeg har manglet grafisk materiale i form af bannere og reklamemateriale, ligesom de også har hjulpet med at designe front-end delen af Sengefabriksudsalg.dk. Kvalitet, service og leveringstid er altid spot on!

  JACOB BYSKOV – EJER, SENGEFABRIKSUDSALG.DK

 • Gennem de sidste fire år har jeg aldrig haft så god en grafisk-samarbejdspartner. Hurtig respons, ingen udenomssnak og lynhurtig action! En evig fornøjelse.

  KRISTIAN SCHARLING – DIREKTØR, SOMERA

 • Download E-bog nu!