loader

Grafikr ApS søger erfaren webudvikler

Drømmer du om at omdanne prisvindende webdesigns om til holdbare og responsive weboplevelser, så læs mere om drømmejobbet her. Grafikr søger lige nu en rutineret webudvikler, som ønsker at tage ansvar og styrke vores webløsninger.

Opslået d. 5. februar 2019
Ansøgningsfrist: 1. marts 2019

Vi søger lige nu en erfaren webudvikler, som ønsker at komme ombord på rejsen mod at skabe Skandinaviens mest foretrukne webbureau. Du ønsker at blive den bedste indenfor dit felt, ligesom vi stræber efter at være de mest specialiserede til Shopify og WordPress.

Dine primære arbejdsopgaver som webudvikler

Som webudvikler hos Grafikr ApS kan du forvente at få ansvaret for følgende opgaver:

  • Fra PSD til HTML: Du vil få leveret nogle unikke designs, som er tilpasset og skræddersyet til den specifikke kunde, hvor dit ansvar vil være at omdanne dette design til en funktionel version: Både for slutbrugerne og vores kunder, hvor det skal være nemt at tilpasse og vedligeholde hjemmesiden. Her vil du arbejde tæt samme med vores lead designer i opstartsfasen af nye projekter.

 

  • Unikke og mobilvenlige brugeroplevelser: Vi gør en dyd ud af at lave unikke og tilpassede løsninger, derfor er det også vigtigt at skabe en unik responsive oplevelse til vores kunder. Du går op i detaljen og vil hellere bruge længere tid på en holdbar og optimal løsning, end en lappeløsning. 

 

  • Opsætning af integrationer: Vi vil lære dig de mest basale integrationer til Shopify, som ofte er opsætning af Pakkelabels, betalingsgateways, MailChimp, Instagram-feeds, ERP (herunder SPY), POS og fragtmoduler. Har du selv erfaring med integrationer, så er det et stort plus.

 

  • Shopify og WordPress: Du vil  komme til at arbejde i Shopify, hvor deres kode er bygget på “Liquid“, som primært består af HTML & CSS. Derudover vil du også få ansvaret for store WordPress-opgaver, hvor vi laver unikke løsninger med bl.a. Advanced Custom Fields.

 

  • Diverse ad-hoc opgaver og vedligeholdelse: Dette kan indebære mindre opgaver, som kan være alt fra CSS-styling og vedligeholdelse af hjemmesider. Du skal have øje for detaljen og være med til at skabe flere prisvindende hjemmesider for vores kunder.

Hvad forventer vi af dig? 

 

  • Du har minimum to års relevant erhvervserfaring indenfor webudvikling og programmering. 

 

  • Du er lærenem, teknisk anlagt og ønsker at gøre karriere inden for webudvikling

 

  • Du er proaktiv, selvsikker og føler dig på hjemmebane, når du udvikler

 

  • Du kan HTML, CSS og JavaScript til figernespiderne – og tildeles PHP

 

Det er ikke et krav, at du har erfaring med Shopify, da du vil komme igennem et onboardringsforløb og blive oplært i Shopify.

Vi tilbyder dig

Du kommer til at arbejde hos et veletableret webbureau, hvor den daglige gang er i lyse rammer i centrum af Randers –  med byens bedste udsigt udover Gudenåen.

Grafikr ApS startede med at være en idé på et stykke papir for 2,5 år siden og er i dag et prisvindende webbureau, som beskæftiger 8 personer – som alle har et stort ansvar. Ligeledes får du et stort ansvar fra dag ét og du vil opleve, at der ikke er langt fra tanke til handling. Du vil blive en nøgleperson i virksomheden og have en afgørende rolle (og ansvar) for den kvalitet, som vi ønsker at levere til vores kunder.

 

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores grafiske designere og andre webudviklere. Din daglige eksekvering vil påvirke vores kunders forretning, som ofte er store danske webshops og kendte brands. Vi hjælper bl.a. følgende virksomheder: Shaping New Tomorrow, Dansk Revision, BYIC, Seedster, Mascot Workwear, Washa, Bedre Nætter, Brandheroes og mange flere.

 

Vi arrangerer løbende sociale arrangementer og vi ser ikke hinanden som kollegaer, men nærmere som én familie.

Sådan søger du jobbet som webudvikler

Send en motiveret ansøgning til partner i Grafikr ApS, Erik Holflod Jeppesen på ehj@grafikr.dk med emnelinjen “Jobansøgning – webudvikler”. Fortæl os om dine kompetencer, hvorfor vi skal ansætte dig og vedhæft gerne et CV.

Vi indkalder løbende til samtaler og håber på at kunne ansætte hurtigst muligt.

Praktisk information:

Arbejdstid: Fuldtid
Adresse: Østergrave 4, 8900 Randers C
Opstart: Hurtigst muligt
Løn: Efter kvalifikationer