loader

Frontend webudvikler søges til fuldtidsstilling

Brænder du for at lave holdbare webløsninger og vil du være en del af et webbureau i vækst? Så læs med her! 

Opslået: 25. oktober 2018

Vi søger nu en passioneret frontend webudvikler, som skal være med på vores vækst-rejse om at gære Grafikr ApS til landets førerende webbureau med speciale i Shopify. Du skal være med til at skabe unikke og hjemmesider til vores kunder.

Dine primære arbejdsopgaver:

Som frontend webudvikler hos Grafikr ApS kan du forvente at få ansvaret for følgende opgaver:

 • Fra PSD til HTML: Du vil få leveret nogle unikke designs, som er tilpasset og skræddersyet til den specifikke kunde, hvor dit ansvar vil være at omdanne dette design til en funktionel version: Både for slutbrugerne (frontend), men også for vores kunder, hvor det skal være nemt at tilpasse og vedligeholde hjemmesiden

 

 • Unikke og mobilvenlige brugeroplevelser: Vi gør en dyd ud af at lave unikke og tilpassede løsninger, derfor er det også vigtigt at skabe en unik responsive oplevelse til vores kunder

 

 • Opsætning af integrationer: Vi vil lære dig de mest basale integrationer til Shopify, som ofte er opsætning af Pakkelabels, betalingsgateways, MailChimp, Instagramfeeds, ERP (herunder SPY), POS og fragtmoduler

 

 • Shopify: Du vil primært komme til at arbejde i Shopify. Deres kode er bygget på “Liquid“, som primært består af HTML & CSS

 

 • Diverse ad-hoc opgaver og vedligeholdelse: Dette kan indebære mindre opgaver, som kan være alt fra CSS-styling og vedligeholdelse af hjemmesider

Hvad forventer vi af dig? 

 • Du er teknisk anlagt og ønsker at gøre karriere inden for webudvikling

 

 • Du er selvsikker og føler dig på hjemmebane, når du udvikler

 

 • Forståelse og kendskab til HTML, CSS, JavaScript og tildels PHP

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med udvikling af hjemmesider i Shopify, WordPress, Magento, Prestashop o.lign. Har du erfaring med Photoshop CC er dette også et plus, men slet ikke et krav. Du vil komme igennem et oplæringsforløb hvor vi lærer dig op i Shopify.

Hvem er du som person?

 

 • Du er en teamplayer, som bidrager til vores sociale miljø, lærer fra dig og hjælper andre – også når der er ekstra travlt.

 

 • Du tager ansvar, er proaktiv og brænder for at blive den bedste indenfor dit felt, derfor holder du dig også opdateret på ny viden.

 

 • Loyal og struktureret: Du overholder deadlines, har overblik og er løsnings- og resultatorienteret.

Vi tilbyder dig

Du kommer til at arbejde på en ung, dynamisk og lærerig arbejdsplads med lyse rammer placeret i centrum af Randers med byens bedste udsigt. Du går op i din karriere, og du vil også blive en afgørende rolle for Grafikrs fremtidige vækst samt mål om at blive landets førende webbureau – med speciale i Shopify og e-handel.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen vores in-house designere og du vil få rig sparring fra vores dygtige og erfarne kollegaer. Din daglige eksekvering vil påvirke vores kunders forretning, som ofte er store danske webshops og kendte brands. Vi har bl.a. hjulpet følgende virksomheder: Shaping New Tomorrow, BYIC, Seedster, Mascot Workwear, Washa, Bedre Nætter, Brandheroes og mange flere.

Grafikr er en ung og dynamisk virksomhed etableret i 2016 som i dag tæller 7 mand og har store vækstplaner. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et start-up som konstant er i vækst.

Du vil  få et ansvar og medbestemmelse fra dag ét og løbende personlig- og faglig udvikling. Vi arrangerer løbende sociale arrangementer og vi ser ikke hinanden som kollegaer, men nærmere som én familie.

Sådan søger du

Send en motiveret ansøgning til Erik Holflod Jeppesen på ehj@grafikr.dk med emnelinjen “Jobansøgning – webudvikler”. Fortæl os om dine kompetencer, hvorfor vi skal ansætte dig og vedhæft gerne et CV.

Vi indkalder løbende til samtaler og håber på at kunne ansætte hurtigst muligt.

Praktisk information:

Arbejdstid: Fuldtid
Adresse: Østergrave 4, 8900 Randers C
Opstart: Hurtigst muligt
Løn: Efter kvalifikationer