Jobmulighed som digital designer

Kort beskrivelse

Titel: Digital designer
Afdeling: Randers
Stilling: Fuldtid
Startdato: September 2020
Løn: Efter kvalifikationer

 

Ambitiøs digital designer søges

Grafikr er hurtigt voksende Shopify-bureau, som sætter en ære i kompromisløst design og smuk kode. Vi designer, udvikler og optimerer Shopify webshops for ambitiøse startups, så som:

 • Shaping New Tomorrow
 • REC Watches
 • OOONO
 • Julie Sandlau A/S
 • PanzerGlass
 • … Mange, mange flere

Omdrejningspunktet for vores arbejde er ærlighed og grundighed: Vi leverer ikke noget halvthjertet og vi går op i detaljen, hvilket ofte starter med at komme til udtryk i designafdelingen.

Vores team består i dag af 15 specialister og vi søger nu ekstra kreative hænder til vores kontor i Randers. Vi har det sjovt, vi vinder (design)priser og vi skaber resultater for vores kunder – hvis du vil med, så læs med her ⤵️

 

grafikr office

 

Hvad er vi på udkig efter? 🔎

Webdesigner, digital designer, UX-expert… Du har mange navne, men det vigtigste er, at du er passioneret omkring at designe webshops og at du forstår teknikkerne bag at skabe høje konverteringsrater og mindeværdige brugeroplevelser. Dine bedste venner hedder Sketch, Invision eller Adobe XD og du har bogmærket Dribble eller Behance i din browser, da du altid er opdateret omkring nye design trends 🤓

Dine arbejdsopgaver

Sammen med vores resterende webdesignere bliver du ansvarlig for at designe vores kunders nye webshop, så de kan skille sig ud og blive husket. Efterfølgende vil vores webudviklere stå for at udvikle webshoppen i Shopify på baggrund af det design, som du har skabt: Du vil derfor arbejde tæt med udviklerne, hvor du skal sikre, at den ønskede detaljegrad m. animationer bliver overholdt.

Vi forventer følgende af dig

 • Du forstår kunderejsen på en webshop og vægter adfærd og brugervenlighed højt i dit arbejde
 • Du er superbruger af Adobe-pakken, Sketch eller Invision
 • Du er en teamplayer, som bevarer det høje humør og kan kan tage imod feedback
 • Du går op i detaljen: Hover-effekter, transitions, animationer mm.
 • Du er bevidst omkring valg af typografi og dens betydning for et webdesign
 • Du kan fremvise en portefølje


Det er ikke et krav, at du har flere års erfaring fra bureau-verden: Vi vil lade din designstil og udviklingspotentiale overdøve alt andet, da det er det absolut vigtigste for os.

Hvad du kan forvente fra os

Du vil få en unik mulighed for at sætte dit visuelle præg på nogle af Danmarks kommende vækst-kometer i en bred vifte af forskellige brancher, herunder fashion, beauty, møbler og interiør.

Vi arbejder udelukkende med brands, som vi selv tror på. De kunder, som vi vælger at arbejde med, de ønsker at få den højeste kvalitet – og du får derved tid til at fordybe dig i opgaverne.

Du kommer til at have din daglige gang på vores kontor i Randers C, hvor du vil indgå i vores team, tage del i fællesskabet og vores sociale arrangementer. 

Vi har en lækker frokostordning og får frisk mad leveret dagligt – og der er altid kaffe på kanden ☕️

Sådan søger du jobbet

Send din ansøgning samt portefølje til Erik Holflod Jeppesen på job@grafikr.dk. I emnefeltet skriver du “Jobansøgning: Digital designer”. Vi sætter stor pris på at kunne se tidligere udført arbejde.

Dine oplysninger vil kun blive brugt til rekrutteringsformål og alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videresendt til tredjepart. Grafikr ApS overholder gældende dansk og EU-loving vedr. beskyttelse af personlige data.

← Tilbage til karriere-siden