Jobmulighed som digital designer

Kort beskrivelse

Titel: Digital designer
Afdeling: Randers
Stilling: Fuldtid
Startdato: Hurtigst muligt
Stilling opslået: d. 16 marts 2021

 

Er du en ambitiøs digital designer med øje for detaljen? Så er det dig, vi søger

Grafikr er et hurtigtvoksende e-commerce-bureau, som sætter en ære i kompromisløst design og smuk kode. Vi designer, udvikler og optimerer Shopify webshops for brands, såsom:

 • BARONS
 • Basic Apparel
 • Noella Fashion
 • Julie Sandlau A/S
 • Shaping New Tomorrow
 • Camille Brinch Jewellery
 • … Og mange, mange flere

Omdrejningspunktet for vores arbejde er ærlighed og grundighed: Vi leverer ikke noget halvhjertet, og vi går op i detaljen – hvilket ofte starter med at komme til udtryk i designafdelingen.

Vores team består i dag af +20 specialister, og vi søger nu ekstra hænder til vores designafdeling.

Vi har det sjovt, vinder (design)priser og skaber store resultater for vores kunder. Lyder det som noget for dig? Så læs med her ⤵️

 

grafikr office

 

Hvad er vi på udkig efter? 🔎

Webdesigner, digital designer, UX-expert… Kært barn har som bekendt mange navne, men det vigtigste er, at du får julelys i øjnene af at designe webshops og forstår teknikkerne bag at skabe høje konverteringsrater og mindeværdige brugeroplevelser.

Vi forestiller os, at nogle af dine bedste venner hedder Figma, Sketch, Invision eller Adobe XD? Og så kan det endda være, at du har bogmærket Dribbble, da du altid er opdateret omkring nye design-trends 🤓

Du kan se frem til arbejdsopgaver, der spænder vidt og bredt

Sammen med vores resterende digitale designere/webdesignere bliver du ansvarlig for at designe e-commerce løsninger, der får vores kunder til at skille sig ud fra mængden. Efterfølgende vil vores webudviklere stå for at udvikle webshoppen i Shopify på baggrund af det design, du har skabt..

Vi forventer, at du:

 • Går op i detaljen
 • Kan fremvise en portefølje
 • Er bevidst omkring valg af typografi
 • Er en teamplayer, som bevarer det høje humør og kan tage imod feedback
 • Forstår kunderejsen på en webshop og vægter adfærd og brugervenlighed højt i dit arbejde

 


Det er ikke et krav, at du har flere års erfaring fra den store bureau-verden: Det er din designstil og dit udviklingspotentiale, der kommer i første række 🥇

Hvad kan du se frem til som en del af Grafikr? 

Du vil hos Grafikr få en unik mulighed for at sætte dit visuelle præg på nogle af Danmarks kommende vækst-kometer inden for mange forskellige brancher, herunder mode og livsstil. 

Vi arbejder udelukkende med brands og virksomheder, som vi selv tror på. De kunder, vi vælger at arbejde med, ønsker at få den højeste kvalitet leveret – du er derfor sikker på at få god tid til at fordybe dig i opgaverne.

Du kommer til at have din daglige gang på vores kontor i Randers C, hvor du vil indgå i vores team samt tage del i fællesskabet og vores sociale arrangementer. 

Vi får hver dag leveret lækker frokost fra Meyers Køkken, og så har vi altid dampende varm kaffe på kanden af højeste kvalitet  ☕️

Sådan søger du jobbet

Send din ansøgning samt portefølje til Erik Holflod Jeppesen på job@grafikr.dk. I emnefeltet skriver du “Jobansøgning: Digital designer”. Vi sætter stor pris på at kunne se tidligere udført arbejde.

Dine oplysninger vil kun blive brugt til rekrutteringsformål og alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videresendt til tredjepart. Grafikr A/S overholder gældende dansk og EU-loving vedr. beskyttelse af personlige data.

← Tilbage til karriere-siden