Frontend webudvikler søges

Drømmer du om at konvertere prisvindende designs om til holdbare og responsive websites, så er det måske dig, som vi søger.

 

Her ser du nogle af dine (måske) fremtidige kollegaer.

 

Vi søger lige nu en frontend webudvikler til vores web-afdeling i Randers, hvor vi til dagligt arbejder i systemerne Shopify og WordPress. Mange af vores kunder er webshops, så en erfaring med e-commerce er et plus. Vi tror på, at det er i detaljen, man kan gøre forskellen – og specielt når det kommer til frontend. Derfor ser vi gerne, at du lægger en dyd i de små detaljer, uanset om der er tale om SVG-animationer eller hover-effekter, så skal du være med til at skabe unikke brugeroplevelser sammen med os.

Hos Grafikr er ingen drømme for store og du vil mærke en “start-up”-mentalitet, hvor der ikke er langt fra idé til handling, højt til loftet og en masse sociale arrangementer. Med det sagt, så skal du også være indstillet på arbejde hårdt og gå den ekstra mil, hvis en deadline nærmer sig; Vi arbejder som et team, og du vil til dagligt arbejde tæt sammen med de andre webudviklere, så I kan sparre og finde frem til de bedste løsninger.

Dine arbejdsopgaver:

  • Fra designfil til funktionel kode: I tæt samarbejde med vores designere vil du modtage designfiler, så du ved, hvordan kundens nye hjemmeside skal se ud. Har du selv erfaring med Adobe-pakken, er det blot et kæmpe plus.
  • Responsive websites: Har du en “mobile-first”-tankegang? Alle websites skal tilpasses til alle skærmstørrelser og enheder.
  • Shopify og WordPress:  Du vil komme til at arbejde i ét af systemerne. Vi er certificerede Shopify eksperter og har leveret mange webshop-løsninger til store brands i Shopify. I WordPress arbejder vi for det meste med custom-løsninger, som tager udgangspunkt i Advanced Custom Fields, hvor vi udvikler temaer fra bunden til vores kunder.

Vi forventer følgende af dig: 

  • Referencer skal kunne fremvises
  • Professionel erhvervserfaring  med webudvikling er et krav
  • Du brænder for at blive den bedste indenfor dit felt med webudvikling
  • Du er proaktiv, struktureret og stræber efter at lave holdbare løsninger
  • Du føler dig tryg og på hjemmebane når du koder
  • Du har erfaring med følgende sprog: HTML, CSS, JavaScript, PHP og er villig til at lære nye sprog
  • Opdateret på de nyeste teknologier og metoder

Hvad du kan forvente fra os:

Du vil have din daglige gang på vores lyse og moderne kontor med byens bedste udsigt over Randers centrum og Gudenåen. Kontoret er beliggende 2 minutters gang fra Randers Busterminal og 10 minutters gang fra Randers Station. Fra dag ét vil du få et stort ansvar qua vi er et lille team, og du vil derfor ikke blive én ud af 100, men du kommer faktisk til at gøre en stor forskel – både for os og vores kunder, som ofte er hurtigtvoksende webshops: Med andre ord, så får du en afgørende.

For 3 år siden var Grafikr blot én idé på et stykke papir og nu, 3 år efter, kan vi dokumentere en årlig og sund vækst – og vi kommer hver dag tættere på målet mod at blive Skandinaviens foretrukne webbureau. Det er en rejse, som du nu kan være en del af.

Vi arrangerer løbende en masse sociale events, og vi ser nærmere hinanden som venner og familie end kollegaer.

Sådan søger du jobbet

Send din ansøgning, cv og portefølje til Erik Jeppesen på job@grafikr.dk. I emnefeltet skriver du “Jobansøgning: Frontend webudvikler”. Vi kalder til samtaler løbende og du kan også forvente at modtage en udviklings-test.

Titel: Frontend webudvikler
Afdeling: Randers
Stilling: Fuldtid
Startdato: Hurtigst muligt
Løn: Efter kvalifikationer

Dine oplysninger vil kun blive brugt til rekrutteringsformål og alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videresendt til tredjepart. Grafikr ApS overholder gældende dansk og EU-loving vedr. beskyttelse af personlige data og dine oplysninger vil blive slettet 3 måneder efter stillingen er besat.

← Tilbage til karriere-siden