Jobmulighed som webudvikler (KBH)

Kort beskrivelse

Titel: Frontend webudvikler
Afdeling: København SV
Stilling: Fuldtid
Startdato: September 2021
Løn: Efter kvalifikationer

 

Webudvikler søges til e-commerce-bureau i København med speciale i Shopify

Grafikr A/S er ét af Danmarks førende e-commerce bureauer, med speciale i webshopsystemet Shopify. Til dagligt beskæftiger vi 24 medarbejdere i Randers C, som alle arbejder passioneret med webudvikling og digital design. Nu åbner vi (endelig) op for vores afdeling i København, hvor du vil blive en vigtig nøglespiller. Du kommer til at arbejde tæt med dine andre kollegaer på tværs af hele virksomheden og deltage i sociale arrangementer på lige fod med andre.

Vi ønsker at levere de bedste Shopify webshops til vores kunder og forblive de førende specialister i branchen indenfor Shopify-udvikling. Så hvis du drømmer om at forvandle “pixel perfect” design om til  smuk kode, så læs med:

Vi søger derfor en passioneret webudvikler med opstart til september 2021 i København.

Størstedelen af vores kunder er hurtigtvoksende webshops, som løbende udvider til nye markeder og har brug for holdbare løsninger og løbende optimeringer.

Omdrejningspunktet for vores arbejde er ærlighed og grundighed: Vi leverer ikke noget halvthjertet og vi går op i detaljen: Det er i detaljen, du kan gøre forskellen – og specielt når det kommer til frontend. Derfor ser vi gerne, at du lægger en dyd i de små detaljer, uanset om der er tale om SVG-animationer eller hover-effekter – så skal du være med til at skabe unikke og mindeværdige købsoplevelser sammen med os.

 

 

Dine arbejdsopgaver:

  • Fra design-fil til funktionel webshop i Shopify: I tæt samarbejde med vores designafdeling vil du på baggrund af vores udarbejdede designfiler (som laves i Figma) skulle udvikle nye webshops til vores kunder.
  • Responsive websites: Har du en “mobile-first”-tankegang? Alle webshops skal tilpasses til alle skærmstørrelser og enheder.
  • Du vil have din daglige gang i Shopify, som vi er certificerede eksperter i. Det betyder også, at vi vil oplære dig.

Vi forventer følgende af dig: 

  • Minimum 3 års erfaring med webudvikling
  • Du brænder for at blive den bedste indenfor dit felt med webudvikling
  • Du er proaktiv, struktureret og stræber efter at lave holdbare løsninger
  • Du føler dig tryg og på hjemmebane, når du koder
  • Du har erfaring med følgende sprog: HTML, CSS, JavaScript – og har lysten til at lære
  • Du er opdateret på de nyeste teknologier og metoder

Hvad du kan forvente fra os:

Du vil have din daglige gang på vores kontor i København SV. Du skal være indstillet på en stejl læringskurve, hvor du hver dag lærer noget nyt, da du dagligt vil komme til sparre med dine dygtige og erfarne kollegaer. Qua vi er et team på 24 personer, så vil du aldrig være alene om en opgave og du vil altid kunne få sparring. Du kommer til arbejde med brands som Shaping New Tomorrow, Barons, Julie Sandlau, Summerbird, ARKK Copenhagen og mange flere. Alle vores kunder er ambitiøse brands som anvender Shopify som platform.

 

 

Hvis du vil være med på rejsen hos et af Danmarks nok førende e-commerce-bureauer, så tøv ikke med at søge jobbet.

Sådan søger du jobbet

Send din ansøgning, cv og portefølje til Erik Holflod Jeppesen på job@grafikr.dk. I emnefeltet skriver du “Jobansøgning: Webudvikler 2021 – KBH”. Vi kalder til samtaler løbende i 2021.

Dine oplysninger vil kun blive brugt til rekrutteringsformål og alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videresendt til tredjepart. Grafikr ApS overholder gældende dansk og EU-loving vedr. beskyttelse af personlige data.

← Tilbage til karriere-siden