Internship

Kort beskrivelse

Titel: Praktikant
Afdeling: Randers
Periode: 3 – 4 måneder (målrettet studerende)
Startdato: August 2021
Område: Content marketing

Praktikforløb hos Grafikr ApS

Vi ønsker at forme spirende digitale talenter og skabe et springbræt, så du efterfølgende kan stå attraktivt på arbejdsmarkedet.

Ser du dig selv som en kreativ formidler og vil du afprøve dine kræfter i “den virkelig verden”? Så har du nu en unik mulighed for at blive en del af et førende bureau, hvor vi har en åben praktikplads i vores interne content marketing afdeling 💪🏼

Du vil spille en vigtig rolle i vores egen markedsføring og positionering til omverden, hvor du vil være ansvarlig for at formidle vores budskaber og historier. 

Udover dine daglige opgaver, så vil du få et værdifuldt indblik i hvordan branchens bedste designere og udviklere arbejder. Du vil lære om konverteringsoptimering, user experience og e-commerce og vi tør godt love, at ikke én dag er ens.

Du vil arbejde med content creation og annoncering, hvilket kan indebære:

  • Blogindlæg
  • Indhold til sociale medier
  • Nyhedsbreve
  • Webinars
  • Billeder og video
  • SEO
  • Facebook-annoncering

Vi forventer ikke, at du kan alle ovenstående punkter. Vi ønsker at finde ud af, sammen med dig, hvilket område du vil dykke ned i og prøve kræfter med 🎯


Du vil deltage i dagligdagen, interne møder og arrangementer på lige fod med dine kollegaer.

Hvem er Grafikr A/S?

Hvis du nogensinde har handlet hos nogle af de hurtigst voksende dansk start-ups inden for fashion eller beauty, så er der en stor sandsynlighed for, at vi har stået bag web-løsningen 🚀

Vi er Danmarks nok førende e-commerce bureau med speciale i Shopify, som udvikler unikke webshop-løsninger for ambitiøse brands. Vores team består af projektledere, digitale designere og udviklere, som alle har én ting til fælles: Vi er specialiseret i webshop-systemet Shopify. På den måde ønsker vi at være de absolut bedste inden for vores felt og du vil derfor opleve, at niveauet er højt, men samtidigt er der også plads til en fredags-øl, sociale arrangementer og andre begivenheder.

Praktikpladsen er relevant for dig, som er i gang med en videregående uddannelse inden for digital konceptudvikling, digital design, kommunikation, markedsføring, medier eller lignende. Har du lyst til et lærerigt og intensivt praktikophold på min. 3 måneder, så grib muligheden og søg praktikpladsen i dag.  


Sådan søger du praktikpladsen

Send din ansøgning til Erik Holflod Jeppesen på job@grafikr.dk. I emnefeltet skriver du “Praktikplads”. Vigtigt: Skriv hvornår du har mulighed for opstart. Vi kalder til samtaler løbende.

Dine oplysninger vil kun blive brugt til rekrutteringsformål og alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videresendt til tredjepart. Grafikr ApS overholder gældende dansk og EU-loving vedr. beskyttelse af personlige data.

← Tilbage til karriere-siden