Jobmulighed som projektleder

Kort beskrivelse

Opslået: d.24 marts 2021
Titel
: Senior Projektleder
Afdeling: Randers
Stilling: Fuldtid
Startdato: Hurtigst muligt
Løn: Efter kvalifikationer

 

Projektleder søges til Shopify-bureau

Grafikr A/S er et hurtigt voksende Shopify-bureau placeret i hjertet af Randers C, som til dagligt beskæftiger +20 medarbejdere. Vi arbejder med digital design og webudvikling, hvor vi hjælper en lang række ambitiøse startups.

Vi skaber anerkendte Shopify webshops og vi ønsker at forblive det førende Shopify-bureau i Danmark, hvor vi nu søger 2 senior projektledere med opstart hurtigst muligt.

 

 

Om stillingen som projektleder 

Drømmer du om at lede en række spændende webshop-projekter for en række ambitiøse e-commerce brands?

Med rollen som projektleder hos Grafikr A/S får du en afgørende rolle i at sikre fremdrift i vores projekter. Du vil være bindeleddet mellem vores kunder og interne udviklere og designere.

Du får mulighed for at skabe relationer til en række spændende virksomheder og du vil løbende opbygge din egen kundeportefølje, hvor du vil blive dine kunders primære kontaktperson.

Dine primære opgaver bliver at

 • Administrere og drifte webshop-projekter (tidslinje, indsamle materialer, planlægning og koordinering af indsatser)
 • Kommunikation og forventningsafstemning med kunder, samarbejdspartnere og interne teams samt opdatering om fremdrift og tidsplan
 • Projektledelse og motivering af interne design- og udviklingsteams
 • Rådgivning og afklaring af tekniske løsningsmuligheder
 • Kundemøder

Vi forventer

 • Du har kommunikationsfærdigheder på et teknisk niveau
 • Du er resultatorienteret og struktureret
 • Du brænder for e-handel
 • Du har erfaring med Shopify og kender til platformen
 • Du trives med høj faglighed
 • Stort plus, hvis du er vant til at bruge platformen

Du behøves ikke at have hands-on erfaring med Shopify, men vi forventer, at du er ferm med e-commerce og har tilstrækkelig kendskab til betalingsgateways, fragt-systemer, lager og POS. 

Udover den tekniske indsigt i webshops, så forventer vi også, at du forstår best practice og psykologien bag online brugeradfærd samt UX, således du kan vejlede dine kunder omkring de bedste løsninger. Du vil opleve, at vi har et stort fokus på vores kunder og med mange deadlines og igangværende projekter, er det vigtigt at du kan holde overblikket, så vores kunders oplevelse af dig er professionel og tryg. 

På det personlige plan sætter du en ære i at skabe værdifulde relationer og du er en skarp og tydelig kommunikatør, skriftligt og mundtligt. Du behersker balancen mellem at uddelegere opgaver internt og selv at få praktiske opgaver eksekveret.

Hvis du vil være med på rejsen hos et af Danmarks førende Shopify-bureauer, så tøv ikke med at søge jobbet.

Vi tilbyder

Vi forventer ikke, at du er selvkørende fra dag ét. Du vil derfor arbejde tæt sammen med 5 andre erfarne projektledere, som vil sørge for, at du bliver onboardet trygt i vores interne processer og Shopify; Der vil være et stort fokus på udvikling, læring og opkvalificering.  Din daglige gang vil du have på vores kontor i Randers midtby, hvor du vil opleve en uformel tone og selvom vi har travlt og vækster, så er der altid tid til en fredags-øl og sociale arrangementer. 

Du vil blive en del af landets nok førende Shopify-bureau og du kommer til at arbejde sammen med nogle af Danmarks hurtigst voksende e-commerce  virksomheder, så som Shaping New Tomorrow, OOONO, SoyaConcept, Julie Sandlau, Christopher Cloos og mange flere. 

Sådan søger du jobbet

Send din ansøgning og cv til Erik Holflod Jeppesen på job@grafikr.dk. I emnefeltet skriver du “Jobansøgning: Projektleder”. Vi kalder til samtaler løbende.

Dine oplysninger vil kun blive brugt til rekrutteringsformål og alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videresendt til tredjepart. Grafikr ApS overholder gældende dansk og EU-loving vedr. beskyttelse af personlige data.

← Tilbage til karriere-siden