Jobmulighed som projektleder

Kort beskrivelse

Titel: Projektleder
Afdeling: Randers
Stilling: Fuldtid
Startdato: Oktober 2020
Løn: Efter kvalifikationer

Fredag d. 7. august 2020: Stillingen er blevet besat og vi modtager ikke flere ansøgninger. Vi takker for den store interesse.

Teknisk og erfaren projektleder søges til Shopify-bureau

Grafikr ApS er et hurtigt voksende Shopify-bureau placeret i hjertet af Randers C, som til dagligt beskæftiger 15 medarbejdere. Vi arbejder med digital design og webudvikling, hvor vi hjælper en lang række ambitiøse startups.

Vi skaber anerkendte Shopify webshops og vi ønsker at forblive det nok førende Shopify-bureau i Danmark, hvor vi nu søger en teknisk projektleder med opstart til oktober 2020 eller tidligere.

 

 

Om stillingen som projektleder

Drømmer du om at lede en række spændende webshop-projekter for en række ambitiøse e-commerce brands?

Med rollen som projektleder hos Grafikr ApS får du en afgørende rolle i at sikre fremdrift i vores projekter. Du vil være bindeleddet mellem vores kunder og interne udviklere.

Du får mulighed for at skabe relationer til en række spændende virksomheder og du vil løbende opbygge din egen kundeportefølje, hvor du vil blive dine kunders primære kontaktperson.

Dine primære opgaver bliver at

  • Administrere og drifte webshop-projekter (tidslinje, indsamle materialer, planlægning og koordinering af indsatser)
  • Kommunikation og forventningsafstemning med kunder, samarbejdspartnere og interne teams samt opdatering om fremdrift og tidsplan
  • Projektledelse og motivering af interne design- og udviklingsteams
  • Rådgivning og afklaring af tekniske løsningsmuligheder
  • Kundemøder

Vi forventer

  • Du har kommunikationsfærdigheder på et teknisk niveau
  • Du er Resultatorienteret og struktureret
  • Du har erfaring og evne til at drifte flere it-projekter og opgaver på samme tid
  • Du trives med høj faglighed

Du behøves ikke at have hands-on erfaring med Shopify, men vi forventer, at du er ferm med e-commerce og har tilstrækkelig kendskab til betalingsgateways, fragt-systemer, lager og POS. Ordene “integrationer” og “API” er ikke fremmede for dig. 

Udover den tekniske indsigt i webshops, så forventer vi også, at du forstår best practice og psykologien bag online brugeradfærd samt UX, således du kan vejlede dine kunde omkring de bedste løsninger. Du vil opleve, at vi har et stort fokus på vores kunder og med mange deadlines og igangværende projekter, er det vigtigt at du kan holde overblikket, så vores kunders oplevelse af dig er professionel og tryg. 

Hvis du har erfaring fra et tidligere bureau eller IT-virksomhed, ser vi det som en fordel. 

På det personlige plan sætter du en ære i at skabe værdifulde relationer og du er en skarp og tydelig kommunikatør, skriftligt og mundtligt. Du behersker balancen mellem at uddelegere opgaver internt og selv at få praktiske opgaver eksekveret.

Hvis du vil være med på rejsen hos et af Danmarks førende Shopify-bureauer, så tøv ikke med at søge jobbet.

Vi tilbyder

Vi forventer ikke, at du er selvkørende fra dag ét. Du vil derfor arbejde tæt sammen med 3 andre erfarne projektledere, som vil sørge for, at du bliver onboardet trygt i vores interne processer og Shopify; Der vil være et stort fokus på udvikling, læring og opkvalificering.  Din daglige gang vil du have på vores kontor i Randers midtby, hvor du vil opleve en uformel tone og selvom vi har travlt og vækster, så er der altid tid til en fredags-øl og sociale arrangementer. 

Du vil blive en del af landets nok førende Shopify-bureau og du kommer til at arbejde sammen med nogle af Danmarks hurtigst voksende e-commerce  virksomheder, så som Shaping New Tomorrow, OOONO, SoyaConcept, Julie Sandlau, Mascot Workwear og mange flere. 

Stillingen er blevet besat og vi modtager ikke flere ansøgninger. Vi takker for den store interesse.

Sådan søger du jobbet

Send din ansøgning og cv til Erik Holflod Jeppesen på job@grafikr.dk. I emnefeltet skriver du “Jobansøgning: Projektleder”. Vi kalder til samtaler løbende.

Dine oplysninger vil kun blive brugt til rekrutteringsformål og alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videresendt til tredjepart. Grafikr ApS overholder gældende dansk og EU-loving vedr. beskyttelse af personlige data.

← Tilbage til karriere-siden