Jobmulighed som projektleder (KBH)

Kort beskrivelse

Opslået: d. 17. maj 2021
Titel
: Projektleder
Afdeling: København
Stilling: Fuldtid
Startdato: September 2021
Løn: Efter kvalifikationer

Projektleder søges til e-commerce-bureau (KBH)

Grafikr A/S er et hurtigt voksende e-commerce-bureau som til dagligt beskæftiger +21 medarbejdere. Vi arbejder med digital design, webudvikling og konverteringsoptimering, hvor vi hjælper en lang række ambitiøse startups.

Vi skaber anerkendte Shopify webshops og vi ønsker at forblive de nok førende Shopify-specialister i Danmark, hvor vi nu søger en projektleder med opstart til september i til vores nye afdeling i København SV, hvor en stor del af vores kunder er bosat.

 

 

Om stillingen som projektleder 

Drømmer du om at lede en række spændende webshop-projekter for en række ambitiøse e-commerce brands?

Med rollen som projektleder hos Grafikr A/S får du en afgørende rolle i at sikre fremdrift i vores projekter. Du vil være bindeleddet mellem vores kunder og interne udviklere og designere.

Du får mulighed for at skabe relationer til en række spændende virksomheder og du vil løbende opbygge din egen kundeportefølje, hvor du vil blive dine kunders primære kontaktperson, hvor du har til ansvar at rådgive dem og finde frem til de bedste løsninger.
Vi ser det som en fordel at komme tættere på en stor del af vores kunder, som er placeret i København, men du vil få kunder på tværs af hele landet – på lige fod med dine andre kollegaer.

Dine primære opgaver bliver at

  • Administrere og drifte webshop-projekter (tidslinje, indsamle materialer, planlægning og koordinering af indsatser)
  • Kommunikation og forventningsafstemning med kunder, samarbejdspartnere og interne teams
  • Projektledelse og motivering af interne design- og udviklingsteams
  • Rådgivning og afklaring af tekniske løsningsmuligheder
  • Kundemøder (online og fysisk)

Vi forventer

  • Du har kommunikationsfærdigheder på et teknisk niveau
  • Du er resultatorienteret og struktureret
  • Du brænder for e-handel
  • Du har erfaring med Shopify eller e-handel (måske du tidligere har været e-commerce manager eller projektleder?)
  • Du trives med høj faglighed

Vi forventer, at du er ferm med e-commerce og har tilstrækkelig kendskab til betalingsgateways, fragt-systemer, lager og POS. 

Vi har et stort fokus på vores kunder og med mange deadlines og igangværende projekter, er det vigtigt at du kan holde overblikket, så vores kunders oplevelse af dig er professionel og tryg. 

På det personlige plan sætter du en ære i at skabe værdifulde relationer og du er en skarp og tydelig kommunikatør. Du behersker balancen mellem at uddelegere opgaver internt og selv at få praktiske opgaver eksekveret.

Hvis du vil være med på rejsen hos et af Danmarks nok førende Shopify-bureauer, så tøv ikke med at søge jobbet.

Vi tilbyder

Du vil have din daglige gang på vores nye kontor i København SV, men du vil deltage i møder og sociale arrangementer på lige fod med hovedafdelingen i Randers og blive en tæt del af teamet: Med +21 dygtige kollegaer vil du aldrig være alene om en opgave og der er altid sparring at hente på tværs af hele virksomheden.

Du vil blive en del af landets nok førende e-commerce-bureau med speciale i Shopify og du kommer til at arbejde sammen med nogle af Danmarks hurtigst voksende e-commerce  virksomheder, så som Shaping New Tomorrow, Barons, Minimum,  Camille Brinch Jewellery, Rains og mange flere.

Sådan søger du jobbet

Send din ansøgning og cv til Erik Holflod Jeppesen på job@grafikr.dk. I emnefeltet skriver du “Jobansøgning: Projektleder – KBH”. Vi kalder til samtaler løbende.

Dine oplysninger vil kun blive brugt til rekrutteringsformål og alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videresendt til tredjepart. Grafikr ApS overholder gældende dansk og EU-loving vedr. beskyttelse af personlige data.

← Tilbage til karriere-siden