Jobmulighed som webudvikler

Kort beskrivelse

Titel: Frontend webudvikler
Afdeling: Randers
Stilling: Fuldtid & deltid
Startdato: Vi ansætter løbende
Løn: Efter kvalifikationer

 

Ambitiøs webudvikler søges til e-commerce-bureau

Grafikr A/S er ét af Danmarks førende e-commerce bureauer, med speciale i webshopsystemet Shopify. Til dagligt beskæftiger vi 20 medarbejdere i Randers C, som alle arbejder passioneret med webudvikling og digital design.

Vi ønsker at levere de bedste Shopify webshops til vores kunder og forblive de førende specialister i branchen indenfor Shopify-udvikling. Så hvis du drømmer om at forvandle “pixel perfect” design om til  smuk kode, så læs med:

Vi søger lige nu en passioneret webudvikler med opstart hurtigst muligt.

Størstedelen af vores kunder er hurtigtvoksende webshops, som løbende udvider til nye markeder og har brug for holdbare løsninger og løbende optimeringer.

Omdrejningspunktet for vores arbejde er ærlighed og grundighed: Vi leverer ikke noget halvthjertet og vi går op i detaljen: Det er i detaljen, du kan gøre forskellen – og specielt når det kommer til frontend. Derfor ser vi gerne, at du lægger en dyd i de små detaljer, uanset om der er tale om SVG-animationer eller hover-effekter – så skal du være med til at skabe unikke og mindeværdige købsoplevelser sammen med os.

 

 

Dine arbejdsopgaver:

  • Fra design-fil til funktionel webshop i Shopify: I tæt samarbejde med vores designafdeling vil du på baggrund af vores udarbejdede designfiler skulle udvikle nye webshops til vores kunder.
  • Responsive websites: Har du en “mobile-first”-tankegang? Alle webshops skal tilpasses til alle skærmstørrelser og enheder.
  • Du vil have din daglige gang i Shopify, som vi er certificerede eksperter i. Det betyder også, at vi vil oplære dig.

Vi forventer følgende af dig: 

  • Minimum 2 års erfaring med webudvikling
  • Du brænder for at blive den bedste indenfor dit felt med webudvikling
  • Du er proaktiv, struktureret og stræber efter at lave holdbare løsninger
  • Du føler dig tryg og på hjemmebane, når du koder
  • Du har erfaring med følgende sprog: HTML, CSS, JavaScript – og har lysten til at lære
  • Du er opdateret på de nyeste teknologier og metoder

Hvad du kan forvente fra os:

Du vil have din daglige gang på vores kontor i Randers centrum. Du vil blive onboardet  i Shopify, så erfaring med Shopify er ikke et krav, da vi vil oplære dig. Du skal være indstillet på en stejl læringskurve, hvor du hver dag lærer noget nyt, da du dagligt vil komme til sparre med dine dygtige og erfarne kollegaer. Qua vi er et lille team på 20 personer, så vil du hurtigt få ansvar og spille en afgørende rolle for vores kunder og for virksomheden. Vores kunder er ambitiøse startups som anvender Shopify som platform.

Hvis du vil være med på rejsen hos et af Danmarks nok førende e-commerce-bureauer, så tøv ikke med at søge jobbet.

Sådan søger du jobbet

Send din ansøgning, cv og portefølje til Erik Holflod Jeppesen på job@grafikr.dk. I emnefeltet skriver du “Jobansøgning: Webudvikler 2021”. Vi kalder til samtaler løbende i 2021.

Dine oplysninger vil kun blive brugt til rekrutteringsformål og alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videresendt til tredjepart. Grafikr ApS overholder gældende dansk og EU-loving vedr. beskyttelse af personlige data.

← Tilbage til karriere-siden