Animationsvideo

Fang din målgruppes opmærksomhed med karakteristiske animationsvideoer og levende effekter. Vi har leveret animationsvideoer til virksomheder som GoLearn, Chili Security, Home, P. Christensen og AK Nygart.

Øg dit salg med animationsvideoer

Har du prøvet at sige det med video?

Vi ved, at du kan drive trafik med video. Du kan sælge mere. Og du kan skabe en tættere forbindelse til dine kunder, ved at skille dig ud med video.

Animationsvideoer er gode til begivenheder, nye produkter eller præsentationer og kan bruges i din annoncering på Facebook og Instagram.

Ved at anvende animationsvideoer i din markedsføring kan du simplificere et budskab eller forklare et koncept. De er fængende og lette at gå til. Med andre ord: Du skaber øjeblikkelig interesse og blikfang med video. Og det driver trafik. Så hvornår skal du i gang?

Vi hjælper med at finde det karakteristiske frem i netop din animationsvideo. Vi gør tekster og billeder levende. Men vi gør det altid så simpelt som muligt, uden at miste kendetegnene. Animationsvideoer gør, at du kan skille dig ud, men samtidig simplificere dit budskab.

Vi har skabt resultater med animationsvideo

Udvalgte brands som vi har skabt resultater for ved brug af animationsvideo. Uanset om målet har været at øge time spend on page eller formindske CPM i online markedsføring så virker video – hver gang.

    Andre kompetencer

    Er du klar til at sige det med video? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak