Webdesign

Med en responsiv tankegang designer vi brugervenlige hjemmesider og webshops, som skiller sig ud fra mængden og konverterer besøgende til kunder.

Fra idé til digitalt produkt 

Før dit brand kan stå stærkt i den digitale verden, er det afgørende, at du fastholder dine besøgende og giver dem en digital oplevelse – udover det sædvanlige. Vi designer hjemmesider, webshops og platforme, som alle er tilpasset slutbrugerne med afsæt i din virksomheds DNA.

Vi ønsker at skabe fremtidens digitale kundeoplevelser og det kan vi kun lykkedes med, hvis vi sætter detaljen i førersædet – hver gang.

Detaljen i førersædet

Et godt webdesign formår at binde alle elementer sammen til en større enhed; Det skaber en følelse og interaktion hos brugerne – samt tilbringer værdi til din virksomhed.

Hvis du spørger os, så er det optimale webdesign først komplet, når det er ført ud i livet og indfrier de definerede mål. Vi designer uafhængigt af system, men vores web-afdeling er specialiseret i WordPress & Shopify og vi kan omdanne de visuelle elementer til funktionel og smuk kode.

Læs om webudvikling

Cases – Webdesign

Efter utallige webdesign-projekter har vi udvalgt nogle, som du kan gå på opdagelse i. Ved hver en opgave ønsker vi at skabe noget unikt, som passer til virksomhedens DNA og rammer den givne målgruppe. Bedøm selv vores arbejde herunder.

 • Ladegaard Duroc
  Ladegaard Duroc

  Fra forhandler til egen salgskanal online med salg af gourmet kød

 • PanzerGlass
  Panzerglass A/S

  Egen salgskanal med international skaleringsplan

 • Christopher Cloos
  Christopher Cloos

  Shopify webshop, der fremhæver den gode historie

Andre kompetencer

Få et uforpligtende tilbud på dit næste webdesign