Digital Designer

Allan Andersen

Allan Andersen, digital designer

Med en masse professionel erfaring i rygsækken sidder Allan til dagligt som digital designer hos Grafikr, hvor han designer webshops, som fokuserer på høje konverteringsrater kombineret med et autentisk udtryk, som matcher virksomhedens brand og DNA.

Når Allan ikke arbejder, nyder han tilværelsen i Aarhus, hvor han bor sammen med sin kæreste og deres hund Eddy. I fritiden går Allan op i øllets verden og forsøger sig selv med hjemmebryg og smage på så mange forskellige som muligt. Berlin har også en stor plads i hjertet og bliver gerne besøgt flere gange om året. Nogle vil kalde Allan og hans kæreste for Berlinofile.

Allan er uddannet web-integrator og ligeledes uddannet mediegrafiker.

Til foråret 2021 går Allan og hans kæreste en særlig tid imøde da de bliver forældre for første gang.

Vil du vide mere?

Allan Andersen, digital designer

har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Grafikr ApS. Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler
Kristian Bang Sørensen, projektleder

Kristian Bang

Kristian er projektleder og har det overordnede ansvar for at alle projekter bliver afsluttet til tiden og med det ønskede resultat. Derudover rådgiver han løbende kunder og sikrer, at de har det bedste setup til deres behov. Kristian nyder at eksperimentere og er ikke bange for at udfordre status quo med målsætningen om øgede konverteringer.

Læs Kristians artikler
simone sivebæk christensen

Simone Sivebæk Christensen

Simone tager kunderne i hånden og er en dedikeret kontaktperson under hele forløbet: Både før, under og efter at kundernes website er blevet designet og udviklet. Simone er proaktiv og sørger for at holde kunden ajour med deres projekt, hvor hun ikke er bleg for at holde dem i ørene, hvis de mangler at give feedback.

Læs Simones artikler