Digital Designer

Allan Andersen

Allan Bay Andersen

Med en masse professionel erfaring i rygsækken sidder Allan til dagligt som digital designer hos Grafikr, hvor han designer webshops, som fokuserer på høje konverteringsrater kombineret med et autentisk udtryk, som matcher virksomhedens brand og DNA.

Når Allan ikke arbejder, nyder han tilværelsen i Aarhus, hvor han bor sammen med sin kæreste og deres hund Eddy. I fritiden går Allan op i øllets verden og forsøger sig selv med hjemmebryg og smage på så mange forskellige som muligt. Berlin har også en stor plads i hjertet og bliver gerne besøgt flere gange om året. Nogle vil kalde Allan og hans kæreste for Berlinofile.

Allan er uddannet web-integrator og ligeledes uddannet mediegrafiker.

Vil du vide mere?

Allan Bay Andersen

har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Kiranan Luxmy

Kiranan er founder & CEO hos Grafikr A/S Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner og medstifter af Grafikr A/S. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler