Lead designer & Partner

Anders Sivgaard Henriksen

Anders er lead designer og fokuserer på at lave et design, som afspejler kundens ønsker og mål. Anders hæfter sig både ved det tekniske, visuelle og UX- delen. Derudover er Anders også HR-manager og er ansvarlig for, at alle medarbejdere har det godt og trives.

Anders har en tidligere karriere indenfor musikkens verden, som elektronisk producer. I de 8 år, som han har arbejdet med musik, har han gået under to artist navne “Anders Sivgaard” og “Sedge”. Anders har tidligere haft en distributions kontrakt med Sony Music, hvor Anders har udgivet sange og lavet remixes med kendte kunstnere som USO, KIDD og Pharfar.

Når Anders ikke er optaget af sin musik, så dedikerer han sin tid til én serie. Han er det man kalder en “binge watcher” Han har formået at se alle 7 sæsoner af Game of Thrones på halvanden uge. Det tog ham 69,7 timer.

Vil du vide mere?

Anders har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Kristian Bang Sørensen, projektleder

Kristian Bang

Kristian er projektleder og har det overordnede ansvar for at alle projekter bliver afsluttet til tiden og med det ønskede resultat. Derudover rådgiver han løbende kunder og sikrer, at de har det bedste setup til deres behov. Kristian nyder at eksperimentere og er ikke bange for at udfordre status quo med målsætningen om øgede konverteringer.

Læs Kristians artikler
simone sivebæk christensen

Simone Sivebæk Christensen

Simone tager kunderne i hånden og er en dedikeret kontaktperson under hele forløbet: Både før, under og efter at kundernes website er blevet designet og udviklet. Simone er proaktiv og sørger for at holde kunden ajour med deres projekt, hvor hun ikke er bleg for at holde dem i ørene, hvis de mangler at give feedback.

Læs Simones artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Grafikr ApS. Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler