Lead designer & Partner

Anders Sivgaard Henriksen

Anders er lead designer og fokuserer på at lave et design, som afspejler kundens ønsker og mål. Anders hæfter sig både ved det tekniske, visuelle og UX- delen. Anders leder vores interne digitale design afdeling.

Anders har en tidligere karriere indenfor musikkens verden, som elektronisk producer. I de 8 år, som han har arbejdet med musik, har han gået under to artist navne “Anders Sivgaard” og “Sedge”. Anders har tidligere haft en distributions kontrakt med Sony Music, hvor Anders har udgivet sange og lavet remixes med kendte kunstnere som USO, KIDD og Pharfar.

Når Anders ikke er optaget af sin musik, så dedikerer han sin tid til én serie. Han er det man kalder en “binge watcher” Han har formået at se alle 7 sæsoner af Game of Thrones på halvanden uge. Det tog ham 69,7 timer.

Vil du vide mere?

Anders har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner og medstifter af Grafikr A/S. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er founder & CEO hos Grafikr A/S Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler