Frontend webudvikler

Christian Vingborg Dahl

Christian Vingborg

Christian står for at udvikle hjemmesider og webshops, henholdsvis i WordPress og Shopify. Når designeren har udarbejdet et designudkast, så står Christian for at udvikle den funktionelle del af webshoppen. Christian har også et andet vigtigt mål, og det er at få strømlinet kundens webshop, så den passer til det design, som kunden har valgt, og godkendt.

Privat spiller Christian spil som Counter-Strike, Spyro, Ratchet and Clank. Christian er også en del af Grafikrs CS hold. Når Christian ikke sidder foran computeren, så er han aktiv med løb og svømning, 

Eftersom Christian har flere kokke i familien, har han fået en naturlig interesse for at lave mad.  Til middage hos Christian bliver der serveret gullasch, frikadeller i fad og tarteletter. 

Hvem vil ikke gerne til middag hos Christian? 🙂

Vil du vide mere?

Christian Vingborg

Christian har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner, CMO og medstifter af Grafikr ApS. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Grafikr ApS. Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler
dennis stammerjohan

Dennis Stammerjohan

Dennis Stammerjohan har flere års erfaring med SEO og Google Ads. Han er for nyligt gået selvstændig, hvor han hjælper en række virksomheder med at få mere trafik og flere kunder fra Google.

Læs Dennis' artikler