Frontend webudvikler

Christian Vingborg Dahl

Christian Vingborg

Christian står for at udvikle hjemmesider og webshops, henholdsvis i WordPress og Shopify. Når designeren har udarbejdet et designudkast, så står Christian for at udvikle den funktionelle del af webshoppen. Christian har også et andet vigtigt mål, og det er at få strømlinet kundens webshop, så den passer til det design, som kunden har valgt, og godkendt.

Privat spiller Christian spil som Counter-Strike, Spyro, Ratchet and Clank. Christian er også en del af Grafikrs CS hold. Når Christian ikke sidder foran computeren, så er han aktiv med løb og svømning, 

Eftersom Christian har flere kokke i familien, har han fået en naturlig interesse for at lave mad.  Til middage hos Christian bliver der serveret gullasch, frikadeller i fad og tarteletter. 

Hvem vil ikke gerne til middag hos Christian? 🙂

Vil du vide mere?

Christian Vingborg

Christian har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler
Kristian Bang Sørensen, projektleder

Kristian Bang

Kristian er projektleder og har det overordnede ansvar for at alle projekter bliver afsluttet til tiden og med det ønskede resultat. Derudover rådgiver han løbende kunder og sikrer, at de har det bedste setup til deres behov. Kristian nyder at eksperimentere og er ikke bange for at udfordre status quo med målsætningen om øgede konverteringer.

Læs Kristians artikler

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner, CMO og medstifter af Grafikr ApS. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler