E-commerce konsulent

Gustav Mariegaard

Gustav Mariegaard

Gustav er projektleder og fungerer som bindende led mellem kunde, design og udvikling. Her sørger Gustav for, at projektet bliver kørt i mål og imødekommer kundens behov. Undervejs i processen vægter Gustav ærlighed højt og tror på, at man gennem en åben og konstruktiv dialog i fællesskab skaber det bedste slutprodukt.

Med en baggrund som marketingansvarlig og e-commerce manager ser Gustav på det store e-commerce billede, og vil sammen med kunden afdække de behov, der foruden selve platformen kan løfte deres webshop til det næste niveau og danne udgangspunkt for en sikker og skalerbar løsning.

Når Gustav ikke arbejder på kontoret i Randers, holder han til i Aalborg. Gustav kan godt lide at læse og finder bl.a. en stor glæde i at kaste sig ud i kreative projekter, hvor han typisk ender på dybt vand. Det er vigtigt for Gustav at have interesser, som han ikke er god til, fordi den nysgerrighed for læringskurver, som vedligeholdes i det private, afspejler sig i mit arbejde. Det tror jeg er vigtigt indenfor et så dynamisk felt.

Vil du vide mere?

Gustav Mariegaard

har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner og medstifter af Grafikr A/S. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er founder & CEO hos Grafikr A/S Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler