Project Manager

Jonas Obel Knøsgaard

Jonas Obel Knøsgaard

Jonas er projektleder og har ansvaret for, at projekter forløber optimalt og til den aftalte deadline. Herudover rådgiver han vores kunder om de bedste e-commerce løsninger. Jonas brænder for, i fællesskab med en kunde, at finde frem til den helt rette løsning for den enkelte webshop og deres brand. Dette er fra A-Z, og spænder lige fra idéfasen til den bedst mulige løsning på en enkelt funktion. Essensen i Jonas’ arbejde er at binde de forskellige idéer, forvetninger og muligheder, mellem en kundes ønske og Grafikrs viden og ekspertise, sammen til den optimale webshop.

Når Jonas ikke hjælper vores kunder med at shine i Shopify elsker han at smage og nørde i vin, holde krop og sind i balance med et spil fodbold og ikke mindst at rejse til nært og fjernt i den store vide verden. Privat bor Jonas i Aalborgs gader med sin kæreste :relaxed:

Vil du vide mere?

Jonas Obel Knøsgaard

har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Kiranan Luxmy

Kiranan er founder & CEO hos Grafikr A/SKiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler
dennis stammerjohan

Dennis Stammerjohan

Dennis Stammerjohan har flere års erfaring med SEO og Google Ads. Han er for nyligt gået selvstændig, hvor han hjælper en række virksomheder med at få mere trafik og flere kunder fra Google.

Læs Dennis' artikler

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner, CMO og medstifter af Grafikr A/S.Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler