Founder & CEO

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CEO og medstifter af Grafikr A/S.

Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Når Kiranan ikke arbejder, så står han på en scene, og holder foredrag om iværksætteri for at motivere unge mennesker til at turde at tage springet som iværksætter. Derudover har Kiranan en naturlig interesse for Shopify, hvor han bruger sine aftentimer på at oprette “test shops” i Shopify. Desuden holder han sig orienteret om nye funktioner og opdateringer i Shopify. 

Kiranan bor I Aarhus sammen med sin kæreste og deres lille hund, Ludvig.

Vil du vide mere?

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

dennis stammerjohan

Dennis Stammerjohan

Dennis Stammerjohan har flere års erfaring med SEO og Google Ads. Han er for nyligt gået selvstændig, hvor han hjælper en række virksomheder med at få mere trafik og flere kunder fra Google.

Læs Dennis' artikler

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler
Marie Nørgaard Nielsen

Marie Nørgaard Nielsen

Marie har som projektleder det overordnede overblik og ansvar for, at projekter bliver ført fra start til slut i et tæt samarbejde med kunden. Herunder rådgiver hun sine kunder til de bedste e-commerce løsninger, samt sikrer sig, at de gældende krav og behov bliver opfyldt.

Læs Maries artikler