Founder & CCO

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Grafikr ApS.

Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Når Kiranan ikke arbejder, så står han på en scene, og holder foredrag om iværksætteri for at motivere unge mennesker til at turde at tage springet som iværksætter. Derudover har Kiranan en naturlig interesse for Shopify, hvor han bruger sine aftentimer på at oprette “test shops” i Shopify. Desuden holder han sig orienteret om nye funktioner og opdateringer i Shopify. 

Kiranan bor I Aarhus sammen med sin kæreste og deres lille hund, Ludvig.

Vil du vide mere?

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

simone sivebæk christensen

Simone Sivebæk Christensen

Simone tager kunderne i hånden og er en dedikeret kontaktperson under hele forløbet: Både før, under og efter at kundernes website er blevet designet og udviklet. Simone er proaktiv og sørger for at holde kunden ajour med deres projekt, hvor hun ikke er bleg for at holde dem i ørene, hvis de mangler at give feedback.

Læs Simones artikler
dennis stammerjohan

Dennis Stammerjohan

Dennis Stammerjohan har flere års erfaring med SEO og Google Ads. Han er for nyligt gået selvstændig, hvor han hjælper en række virksomheder med at få mere trafik og flere kunder fra Google.

Læs Dennis' artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Grafikr ApS. Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler