Founder & CEO

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CEO og medstifter af Grafikr A/S.

Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Når Kiranan ikke arbejder, så står han på en scene, og holder foredrag om iværksætteri for at motivere unge mennesker til at turde at tage springet som iværksætter. Derudover har Kiranan en naturlig interesse for Shopify, hvor han bruger sine aftentimer på at oprette “test shops” i Shopify. Desuden holder han sig orienteret om nye funktioner og opdateringer i Shopify. 

Kiranan bor I Aarhus sammen med sin kæreste og deres lille hund, Ludvig.

Vil du vide mere?

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner og medstifter af Grafikr A/S. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er founder & CEO hos Grafikr A/S Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler