Head of Sales

Lasse Ingerslev Koitzsch

Lasse er ansvarlig for rådgivning og salg til nye kunder. Lasse er manden, som eksisterende- og nye kunder henvender sig til, når de vil høre mere om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe med det næste spændende design- eller udviklingsprojekt.

I sin fritid er Lasse en meget aktiv sportsudøver. Han styrketræner flere gange om ugen, hvor han på de gode uger formår at træne 5-6 gange. For tiden træner han op til en halv Ironman, hvor han udfordrer sig selv inden for følgende sportsgrene: Cykling, svømning og løb.  

Lasse er også meget optaget af sin bil, hvor han ikke er gode venner med rod og snavs. Derfor ser der altid nydeligt ud i Lasses bil. Det forholder sig faktisk sådan, at når Lasses niecer skal med på tur, så skal de altid tage deres sko af inden indstigning.

Vil du vide mere?

Lasse har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Kiranan Luxmy

Kiranan er founder & CEO hos Grafikr A/S Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner og medstifter af Grafikr A/S. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler