Account Manager

Lasse Ingerslev Koitzsch

Lasse Koitzsch

Lasse er ansvarlig for rådgivning og salg til nye kunder. Lasse er manden, som eksisterende- og nye kunder henvender sig til, når de vil høre mere om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe med det næste spændende design- eller udviklingsprojekt.

I sin fritid er Lasse en meget aktiv sportsudøver. Han styrketræner flere gange om ugen, hvor han på de gode uger formår at træne 5-6 gange. For tiden træner han op til en halv Ironman, hvor han udfordrer sig selv inden for følgende sportsgrene: Cykling, svømning og løb.  

Lasse er også meget optaget af sin bil, hvor han ikke er gode venner med rod og snavs. Derfor ser der altid nydeligt ud i Lasses bil. Det forholder sig faktisk sådan, at når Lasses niecer skal med på tur, så skal de altid tage deres sko af inden indstigning.

Vil du vide mere?

Lasse Koitzsch

Lasse har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

dennis stammerjohan

Dennis Stammerjohan

Dennis Stammerjohan har flere års erfaring med SEO og Google Ads. Han er for nyligt gået selvstændig, hvor han hjælper en række virksomheder med at få mere trafik og flere kunder fra Google.

Læs Dennis' artikler
simone sivebæk christensen

Simone Sivebæk Christensen

Simone tager kunderne i hånden og er en dedikeret kontaktperson under hele forløbet: Både før, under og efter at kundernes website er blevet designet og udviklet. Simone er proaktiv og sørger for at holde kunden ajour med deres projekt, hvor hun ikke er bleg for at holde dem i ørene, hvis de mangler at give feedback.

Læs Simones artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Grafikr ApS. Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler