Project Manager

Mads Sikjær Andreassen

Mads Andreassen

Af baggrund kommer Mads med en Cand.it fra Aalborg Universitet og en bred designfaglig viden fra tidligere arbejde som webdesigner.

Som projektleder hos Grafikr er det Mads’ ansvar at sikre en gnidningsfri proces fra idé til færdigt produkt. Det vigtigste for Mads er at levere et højt niveau af kvalitet og gennemsigtighed, allerede fra det indledende opstartsmøde. Hele processen er et samarbejde og det er super vigtigt for mig at kunden føler sig tryg hele vejen og at kunden og Mads kan kommunikere åbent omkring udfordringer, forspørgsler og forbedringer så samarbejdet kan sikre et tilfredsstillende resultat.

I privaten bor Mads sammen med sin kæreste og deres lille dreng Theo i Hinnerup. Når Mads ikke er på arbejde, nyder han at være aktiv. Det kan både være med en computermus i hånden eller en håndvægt, hvor et par games med vennerne fra tid til anden eller styrketræning i det lokale træningscenter er Mads’ måde at koble af på fra en til tider stressende hverdag.

Vil du vide mere?

Mads Andreassen

har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner og medstifter af Grafikr A/S. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er founder & CEO hos Grafikr A/S Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler