Team Lead - Project Manager

Magnus Lyngsø

Magnus er bindeled mellem designere/udviklere og kunden. Han er den, som kunden kan ringe til, når de har spørgsmål. Derudover har Magnus styr på, hvad der skal laves, og hvad status er på kundens hjemmeside eller webshop. Magnus sørger også for, at vi kommer i mål til tiden og at vi leverer et kompromisløst resultat.

Når Magnus ikke arbejder, nyder han tilværelsen i Aalborg, hvor han bor sammen med sin kæreste. Her bruger han sin tid på alverdens serier og film. Blandt favoritterne er Game of Thrones, Broen og Friends. Han kan sågar finde på at se en serie to gange.

Magnus går afsindigt meget op i Amerikansk Fodbold, og spiller selv for 11. år i streg. Magnus er en vaskeægte Denver Broncos fan. Dette kommer til udtryk, når Denver Broncos løber hen over skærmen hver søndag aften, hvor kæresten tvinges til at tage Denver Broncos merchandise på; Her en t-shirt og en hat. Magnus selv er iført sine Denver Broncos hjemmefutter, som han har fået af sin kollega Anders.

Vil du vide mere?

Magnus har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner og medstifter af Grafikr A/S. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er founder & CEO hos Grafikr A/S Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler