Projektleder

Magnus Lyngsø

Magnus er bindeled mellem designere/udviklere og kunden. Han er den, som kunden kan ringe til, når de har spørgsmål. Derudover har Magnus styr på, hvad der skal laves, og hvad status er på kundens hjemmeside eller webshop. Magnus sørger også for, at vi kommer i mål til tiden og at vi leverer et kompromisløst resultat.

Når Magnus ikke arbejder, nyder han tilværelsen i Aalborg, hvor han bor sammen med sin kæreste. Her bruger han sin tid på alverdens serier og film. Blandt favoritterne er Game of Thrones, Broen og Friends. Han kan sågar finde på at se en serie to gange.

Magnus går afsindigt meget op i Amerikansk Fodbold, og spiller selv for 11. år i streg. Magnus er en vaskeægte Denver Broncos fan. Dette kommer til udtryk, når Denver Broncos løber hen over skærmen hver søndag aften, hvor kæresten tvinges til at tage Denver Broncos merchandise på; Her en t-shirt og en hat. Magnus selv er iført sine Denver Broncos hjemmefutter, som han har fået af sin kollega Anders.

Vil du vide mere?

Magnus har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler
Kristian Bang Sørensen, projektleder

Kristian Bang

Kristian er projektleder og har det overordnede ansvar for at alle projekter bliver afsluttet til tiden og med det ønskede resultat. Derudover rådgiver han løbende kunder og sikrer, at de har det bedste setup til deres behov. Kristian nyder at eksperimentere og er ikke bange for at udfordre status quo med målsætningen om øgede konverteringer.

Læs Kristians artikler
simone sivebæk christensen

Simone Sivebæk Christensen

Simone tager kunderne i hånden og er en dedikeret kontaktperson under hele forløbet: Både før, under og efter at kundernes website er blevet designet og udviklet. Simone er proaktiv og sørger for at holde kunden ajour med deres projekt, hvor hun ikke er bleg for at holde dem i ørene, hvis de mangler at give feedback.

Læs Simones artikler