HR Manager

Pernille Bastholm

Pernille Bastholm

Pernille er til dagligt HR Manager hos Grafikr A/S og har bl.a. til ansvar at sørge, for at alle trives og udvikler sig – samt at kulturen bliver ved med at blomstre på tværs af lokationer.

Når Pernille ikke er i fuld sving på kontoret, kan du med stor sandsynlighed finde hende i det nordjyske. Det kan enten være hjemme på matriklen i Aalborg, hvor hun bor med sin kæreste, ude på en café med en veninde eller på en gåtur ved forældrenes sommerhus. Pernilles fødder er med andre ord solidt plantet i den jyske muld, men når chancen byder sig, hopper hun gerne i et fly for at nyde godt af sydens sol.

Vil du vide mere?

Pernille Bastholm

har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er founder & CEO hos Grafikr A/S Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner og medstifter af Grafikr A/S. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler