Operations & HR Manager

Pernille Bastholm

Pernille Bastholm

Pernille er ansat som projektleder og har ansvaret for, at projekterne kører på skinner og altid bliver leveret til tiden. Projektledelse og rådgivning, der sikrer kunderne det ønskede resultat, er dog ikke det eneste område, Pernille slår sine folder indenfor. Det er nemlig også Pernille, der har det forkromede overblik og står for den interne koordinering af alle opgaver og ressourcer.

Når Pernille ikke er i fuld sving på kontoret, kan du med stor sandsynlighed finde hende i det nordjyske. Det kan enten være hjemme på matriklen i Aalborg, hvor hun bor med sin kæreste, ude på en café med en veninde eller på en gåtur ved forældrenes sommerhus. Pernilles fødder er med andre ord solidt plantet i den jyske muld, men når chancen byder sig, hopper hun gerne i et fly for at nyde godt af sydens sol.

Vil du vide mere?

Pernille Bastholm

har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Marie Nørgaard Nielsen

Marie Nørgaard Nielsen

Marie har som projektleder det overordnede overblik og ansvar for, at projekter bliver ført fra start til slut i et tæt samarbejde med kunden. Herunder rådgiver hun sine kunder til de bedste e-commerce løsninger, samt sikrer sig, at de gældende krav og behov bliver opfyldt.

Læs Maries artikler

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler
dennis stammerjohan

Dennis Stammerjohan

Dennis Stammerjohan har flere års erfaring med SEO og Google Ads. Han er for nyligt gået selvstændig, hvor han hjælper en række virksomheder med at få mere trafik og flere kunder fra Google.

Læs Dennis' artikler