HR Manager

Pernille Bastholm

Pernille Bastholm

Pernille er til dagligt HR Manager hos Grafikr A/S og har bl.a. til ansvar at sørge, for at alle trives og udvikler sig – samt at kulturen bliver ved med at blomstre på tværs af lokationer.

Når Pernille ikke er i fuld sving på kontoret, kan du med stor sandsynlighed finde hende i det nordjyske. Det kan enten være hjemme på matriklen i Aalborg, hvor hun bor med sin kæreste, ude på en café med en veninde eller på en gåtur ved forældrenes sommerhus. Pernilles fødder er med andre ord solidt plantet i den jyske muld, men når chancen byder sig, hopper hun gerne i et fly for at nyde godt af sydens sol.

Vil du vide mere?

Pernille Bastholm

har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner og medstifter af Grafikr A/S. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er founder & CEO hos Grafikr A/S Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler