Frontend webudvikler

Rasmus Mikkelstrup

Rasmus Mikkelstrup

Rasmus står for udvikling af eksisterende og nye websites. Hans fokus er at fremstille kode, der både er effektivt, men også pænt. Han lægger en dyd i ikke blot at finde en løsning der virker, men den bedste løsning.

I fritiden bruger Rasmus sin tid på at være sammen med familien. Når han ikke er sammen med familien, så sætter Rasmus sig gerne i sofaen og ser e-sport eller X-Games. For de flestes vedkommende kan det være svært at starte til noget nyt, når man når en vis alder, men ikke for Rasmus. Rasmus begyndte til klaver for et par måneder siden, og er inspireret af den italienske pianist Ludovico Einaudi.

Rasmus er typen, der optimerer på alt. Hvis han gør noget mere end en gang, så skal det effektiviseres. Dette har blandt andet været årsag til at han kender stort set samtlige tastaturgenveje der er at finde i de redskaber han arbejder med. En nyttig, men for mange ukendt tastaturgenvej er CMD+SHIFT+F4 => Vis skrivebord.

Vil du vide mere?

Rasmus Mikkelstrup

Rasmus har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner, CMO og medstifter af Grafikr ApS. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Grafikr ApS. Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler
simone sivebæk christensen

Simone Sivebæk Christensen

Simone tager kunderne i hånden og er en dedikeret kontaktperson under hele forløbet: Både før, under og efter at kundernes website er blevet designet og udviklet. Simone er proaktiv og sørger for at holde kunden ajour med deres projekt, hvor hun ikke er bleg for at holde dem i ørene, hvis de mangler at give feedback.

Læs Simones artikler