Frontend webudvikler

Rasmus Mikkelstrup

Rasmus Mikkelstrup

Rasmus står for udvikling af eksisterende og nye websites. Hans fokus er at fremstille kode, der både er effektivt, men også pænt. Han lægger en dyd i ikke blot at finde en løsning der virker, men den bedste løsning.

I fritiden bruger Rasmus sin tid på at være sammen med familien. Når han ikke er sammen med familien, så sætter Rasmus sig gerne i sofaen og ser e-sport eller X-Games. For de flestes vedkommende kan det være svært at starte til noget nyt, når man når en vis alder, men ikke for Rasmus. Rasmus begyndte til klaver for et par måneder siden, og er inspireret af den italienske pianist Ludovico Einaudi.

Rasmus er typen, der optimerer på alt. Hvis han gør noget mere end en gang, så skal det effektiviseres. Dette har blandt andet været årsag til at han kender stort set samtlige tastaturgenveje der er at finde i de redskaber han arbejder med. En nyttig, men for mange ukendt tastaturgenvej er CMD+SHIFT+F4 => Vis skrivebord.

Vil du vide mere?

Rasmus Mikkelstrup

Rasmus har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

dennis stammerjohan

Dennis Stammerjohan

Dennis Stammerjohan har flere års erfaring med SEO og Google Ads. Han er for nyligt gået selvstændig, hvor han hjælper en række virksomheder med at få mere trafik og flere kunder fra Google.

Læs Dennis' artikler
Kristian Bang Sørensen, projektleder

Kristian Bang

Kristian er projektleder og har det overordnede ansvar for at alle projekter bliver afsluttet til tiden og med det ønskede resultat. Derudover rådgiver han løbende kunder og sikrer, at de har det bedste setup til deres behov. Kristian nyder at eksperimentere og er ikke bange for at udfordre status quo med målsætningen om øgede konverteringer.

Læs Kristians artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Grafikr ApS. Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler