Digital designer

Rasmus Pagter Andersen

Rasmus Pagter

Rasmus står primært for design af tryksager, identiteter, hjemmesider og webshops. Rasmus tilpasser sit design med udgangspunkt i kundens ønsker krydset med nutidens trends indenfor designverdenen.

I fritiden arbejder Rasmus videre på sin egen virksomhed, som hedder Noa&Ane

Når tiden ikke bruges på Rasmus’ virksomhed, går tiden med psykologiske film blandt andet Seven, Fight Club, The Dark Knight, og Lighthouse. Når Rasmus bliver træt af sit TV på 55 tommer, så smutter han i biografen, mindst én gang i måneden, for at se film på det store lærred.

Vil du vide mere?

Rasmus Pagter

Rasmus har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler
simone sivebæk christensen

Simone Sivebæk Christensen

Simone tager kunderne i hånden og er en dedikeret kontaktperson under hele forløbet: Både før, under og efter at kundernes website er blevet designet og udviklet. Simone er proaktiv og sørger for at holde kunden ajour med deres projekt, hvor hun ikke er bleg for at holde dem i ørene, hvis de mangler at give feedback.

Læs Simones artikler

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner, CMO og medstifter af Grafikr ApS. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler