Front-end Developer

Rolf Izant Jenkins

Rolf Izant Jenkins

Rolf sørger for at en enestående designfil bliver udviklet til en enestående webshop oplevelse. Mangler din webshop nogle ekstra features eller skal der rettes fejl, så er det også Rolf, der sørger for at det bliver håndteret.

Rolf er autodidakt udvikler. Han har lært sig selv at kode og arbejdet med webuvikling siden han var 14 år gammel.

Rolf bruger en del tid uden for arbejdet med at udvikle små projekter. Sådan prøver han nye ting af samtidig med at blive bedre til hans fag.

Når han ikke udvikler går tiden med CS:GO, League of Legends eller bold med drengene – alt efter hvad der er stemning for. Hvis stemning er rigtig god er han heller ikke ræd for en øl eller to.

Vil du vide mere?

Rolf Izant Jenkins

har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Marie Nørgaard Nielsen

Marie Nørgaard Nielsen

Marie har som projektleder det overordnede overblik og ansvar for, at projekter bliver ført fra start til slut i et tæt samarbejde med kunden. Herunder rådgiver hun sine kunder til de bedste e-commerce løsninger, samt sikrer sig, at de gældende krav og behov bliver opfyldt.

Læs Maries artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er founder & CEO hos Grafikr A/SKiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner, CMO og medstifter af Grafikr A/S.Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler