Projektleder

Simone Sivebæk Christensen

simone sivebæk christensen

Simone tager kunderne i hånden og er en dedikeret kontaktperson under hele forløbet: Både før, under og efter at kundernes website er blevet designet og udviklet.

Simone er proaktiv og sørger for at holde kunden ajour med deres projekt, hvor hun ikke er bleg for at holde dem i ørene, hvis de mangler at give feedback.

Simone har en professionsbachelor i Branding og Marketing. Derfor kigger hun meget på, hvordan en kunde kommunikerer. Hun kommer bl.a. med indspark til, hvordan en kunde kommer til at fremstår mere tillidsvækkende og mere overbevisende på deres Shopify webshop.

Simone bor sammen med sin kæreste, og deres livlige kat Robert I Aarhus. Robert er blevet opkaldt efter den tidligere Silkeborg IF spiller, Robert Skov, som er kærestens yndlingsspiller. Simone spiller selv fodbold, hvor hun spiller for Aarhus 1900 Jyllandsseriehold. På banen spiller hun central midtbane, det vi kalder en offensiv 8 i fodboldsprog. Hendes styrke er hendes udholdenhed og hendes evne til at aflæse spillets gang.

Bøger, der omhandler værdier, vaner og tillidsvækkende kommunikation fanger Simones opmærksomhed. For øjeblikket er hun særlig fanget af sunde vaner med Imran Rashid.

Vil du vide mere?

simone sivebæk christensen

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner, CMO og medstifter af Grafikr ApS. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler
Kristian Bang Sørensen, projektleder

Kristian Bang

Kristian er projektleder og har det overordnede ansvar for at alle projekter bliver afsluttet til tiden og med det ønskede resultat. Derudover rådgiver han løbende kunder og sikrer, at de har det bedste setup til deres behov. Kristian nyder at eksperimentere og er ikke bange for at udfordre status quo med målsætningen om øgede konverteringer.

Læs Kristians artikler

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler