Digital Designer

Søren Rishede

Søren står for at opbygge kundens webshop fra bunden med et enestående design. Hans fokus er at kombinere kundens ønsker og identitet med best-practice og god user experience. Søren gør sig særligt umage med at lave et design, der er lækkert, ensartet og genkendeligt for brugeren.

Med sig i bagagen har Søren en PBA i Digital konceptudvikling, med en baggrund som Multimediedesigner.

Design og grafik, er ikke kun et arbejde for Søren, det er også en hobby. Søren laver freelance-arbejde i sin fritid, og derudover bruger han sine vågne timer på at lave små illustrationer af forskellige objekter, som fanger hans interesse.

Ellers bruger Søren sin fritid på familie, venner og kæreste, og når han for alvor skal geare ned, så sætter han sig ned, og spiller PlayStation. Her spiller han FIFA, som han har spillet siden 2002, så 18 år i alt. Man skulle tro, at Søren er blevet bedre til FIFA efter så mange års træning, men det er desværre ikke tilfældet 😉

Vil du vide mere?

har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

dennis stammerjohan

Dennis Stammerjohan

Dennis Stammerjohan har flere års erfaring med SEO og Google Ads. Han er for nyligt gået selvstændig, hvor han hjælper en række virksomheder med at få mere trafik og flere kunder fra Google.

Læs Dennis' artikler
Kristian Bang Sørensen, projektleder

Kristian Bang

Kristian er projektleder og har det overordnede ansvar for at alle projekter bliver afsluttet til tiden og med det ønskede resultat. Derudover rådgiver han løbende kunder og sikrer, at de har det bedste setup til deres behov. Kristian nyder at eksperimentere og er ikke bange for at udfordre status quo med målsætningen om øgede konverteringer.

Læs Kristians artikler

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler