Digital Designer

Søren Rishede

Søren Rishede

Søren står for at opbygge kundens webshop fra bunden med et enestående design. Hans fokus er at kombinere kundens ønsker og identitet med best-practice og god user experience. Søren gør sig særligt umage med at lave et design, der er lækkert, ensartet og genkendeligt for brugeren.

Med sig i bagagen har Søren en PBA i Digital konceptudvikling, med en baggrund som Multimediedesigner.

Design og grafik, er ikke kun et arbejde for Søren, det er også en hobby. Søren laver freelance-arbejde i sin fritid, og derudover bruger han sine vågne timer på at lave små illustrationer af forskellige objekter, som fanger hans interesse.

Ellers bruger Søren sin fritid på familie, venner og kæreste, og når han for alvor skal geare ned, så sætter han sig ned, og spiller PlayStation. Her spiller han FIFA, som han har spillet siden 2002, så 18 år i alt. Man skulle tro, at Søren er blevet bedre til FIFA efter så mange års træning, men det er desværre ikke tilfældet 😉

Vil du vide mere?

Søren Rishede

har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner og medstifter af Grafikr A/S. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er founder & CEO hos Grafikr A/S Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler