Lead frontend webudvikler

Stefan Bay Jensen

Stefan arbejder både med design og udvikling, men for tiden er det primært udviklingsdelen, han dedikerer sin tid til.  Når han udvikler, så har han blandt andet fokus på, at få ting til at bevæge sig gennem animationer. Som lead frontend webudvikler, kvalitetssikrer Stefan også alt det, som vi sender ud af huset for at sikre, at hjemmesiden eller webshoppen lever op til både kundens forventninger og vores eget høje niveau.

Stefan har læst til Mediegrafiker, som er en erhvervsuddannelse på 4 år. På skolebænken har Stefan blandt andet fået indsigt i, hvordan man visuelt udarbejder det perfekte design i forhold til typografi og ombrydning. 

Stefan arbejder uden for arbejdet. Han kan nemlig godt lide at opfinde sine egne projekter og dygtiggøre sig indenfor sit fagområde. Han laver online portfolioer, som viser hans tidligere arbejde og projekter, som han har været særlig stolt af. Derudover er han heller ikke bleg for at hjælpe familie og venner, når de skal have lavet et pænt CV eller en invitation til deres fødselsdag eller lignede.

I fritiden elsker Stefan at smage på forskelligt gin – og han eksperimenterer ligeledes med forskellige garnish, f.eks. kanel-stænger, agurk, rosmarin m.m. 

Vil du vide mere?

Stefan har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Kristian Bang Sørensen, projektleder

Kristian Bang

Kristian er projektleder og har det overordnede ansvar for at alle projekter bliver afsluttet til tiden og med det ønskede resultat. Derudover rådgiver han løbende kunder og sikrer, at de har det bedste setup til deres behov. Kristian nyder at eksperimentere og er ikke bange for at udfordre status quo med målsætningen om øgede konverteringer.

Læs Kristians artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Grafikr ApS. Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler