Lead frontend webudvikler

Stefan Bay Jensen

Stefan arbejder både med design og udvikling, men for tiden er det primært udviklingsdelen, han dedikerer sin tid til.  Når han udvikler, så har han blandt andet fokus på, at få ting til at bevæge sig gennem animationer. Som lead frontend webudvikler, kvalitetssikrer Stefan også alt det, som vi sender ud af huset for at sikre, at hjemmesiden eller webshoppen lever op til både kundens forventninger og vores eget høje niveau.

Stefan har læst til Mediegrafiker, som er en erhvervsuddannelse på 4 år. På skolebænken har Stefan blandt andet fået indsigt i, hvordan man visuelt udarbejder det perfekte design i forhold til typografi og ombrydning. 

Stefan arbejder uden for arbejdet. Han kan nemlig godt lide at opfinde sine egne projekter og dygtiggøre sig indenfor sit fagområde. Han laver online portfolioer, som viser hans tidligere arbejde og projekter, som han har været særlig stolt af. Derudover er han heller ikke bleg for at hjælpe familie og venner, når de skal have lavet et pænt CV eller en invitation til deres fødselsdag eller lignede.

I fritiden elsker Stefan at smage på forskelligt gin – og han eksperimenterer ligeledes med forskellige garnish, f.eks. kanel-stænger, agurk, rosmarin m.m. 

Vil du vide mere?

Stefan har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner, CMO og medstifter af Grafikr ApS. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.

Læs Eriks artikler
dennis stammerjohan

Dennis Stammerjohan

Dennis Stammerjohan har flere års erfaring med SEO og Google Ads. Han er for nyligt gået selvstændig, hvor han hjælper en række virksomheder med at få mere trafik og flere kunder fra Google.

Læs Dennis' artikler

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler