Frontend webudvikler

Thomas Aggerholm

Thomas Aggerholm

Thomas har til opgave at udvikle hjemmesider og webshops. På baggrund af designfilerne er det Thomas’ fornemmeste opgave at kode et tema, der passer til det design, som kunden ønsker. Thomas er begejstret for levende elementer og animationer, og derfor har det et særligt fokus, når han udvikler på kundens projekt.

Thomas har taget en Kandidat i Interaktive Digitale Medier.

I fritiden koder Thomas en hel del. Han har sin egen portefølje, hvor han viser tidligere projekter, som han har arbejdet med eller arbejder på. I forlængelse af dette er Thomas også ivrig efter at eksperimentere og undersøge nye funktionaliteter, når han koder. 

Thomas laver også andet end kodning. Han får meget af sin tid til at gå med PlayStation, som han spiller sammen med sine kammerater. Det gør han både fordi det er sjovt, men også fordi det giver ham muligheden for at snakke med sine venner hver dag. Thomas spiller ikke kun PlayStation, han spiller også trommer, hvor han har spillet i omkring 10 år. Han har både fået undervisning og spillet i diverse fritidsbands.  

Til foråret 2020 gik Thomas og sin kæreste en særlig tid i møde, da de blev forældre til en lille pige 🙂 

Vil du vide mere?

Thomas Aggerholm

Thomas har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Grafikr ApS. Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler
Kristian Bang Sørensen, projektleder

Kristian Bang

Kristian er projektleder og har det overordnede ansvar for at alle projekter bliver afsluttet til tiden og med det ønskede resultat. Derudover rådgiver han løbende kunder og sikrer, at de har det bedste setup til deres behov. Kristian nyder at eksperimentere og er ikke bange for at udfordre status quo med målsætningen om øgede konverteringer.

Læs Kristians artikler
simone sivebæk christensen

Simone Sivebæk Christensen

Simone tager kunderne i hånden og er en dedikeret kontaktperson under hele forløbet: Både før, under og efter at kundernes website er blevet designet og udviklet. Simone er proaktiv og sørger for at holde kunden ajour med deres projekt, hvor hun ikke er bleg for at holde dem i ørene, hvis de mangler at give feedback.

Læs Simones artikler