Frontend webudvikler

Tor Brandt

Tor Brandt

Tor er frontend webudvikler og står for at udvikle kundens webshop eller hjemmeside. Det betyder, at det er hans opgave at få skrevet en kode, som implementerer det design, som kunden har ønsket. Når kunden ønsker at få tilføjet funktionaliteter eller rettet fejl på sin hjemmeside eller webshop, er det også Tor, der byder sig til.

Tor har studeret filosofi på Aarhus Universitet og billedkunst på Det Fynske Kunstakademi. På filosofi studiet har Tor lært rigtig meget om, hvordan han bliver bedre til at tænke systematisk, og hvordan han bliver bedre til at tilegne sig ny viden. Denne læring bruger han konstant, når han skriver en kode.

Tors passion for billedkunst kommer til udtryk i fritiden, hvor han tegner tegneserier og illustrationer med udspring i undergrundsscenen. Hans arbejde kan ses på hans hjemmeside.

Tor spiller også flere forskellige instrumenter heriblandt trommer, guitar og klaver.

Vil du vide mere?

Tor Brandt

Tor har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

dennis stammerjohan

Dennis Stammerjohan

Dennis Stammerjohan har flere års erfaring med SEO og Google Ads. Han er for nyligt gået selvstændig, hvor han hjælper en række virksomheder med at få mere trafik og flere kunder fra Google.

Læs Dennis' artikler

Micky Weis

Micky er digital konsulent hos Weisio ApS.

Læs Mickys artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Grafikr ApS. Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler