Frontend webudvikler

Tor Brandt

Tor Brandt

Tor er frontend webudvikler og står for at udvikle kundens webshop eller hjemmeside. Det betyder, at det er hans opgave at få skrevet en kode, som implementerer det design, som kunden har ønsket. Når kunden ønsker at få tilføjet funktionaliteter eller rettet fejl på sin hjemmeside eller webshop, er det også Tor, der byder sig til.

Tor har studeret filosofi på Aarhus Universitet og billedkunst på Det Fynske Kunstakademi. På filosofi studiet har Tor lært rigtig meget om, hvordan han bliver bedre til at tænke systematisk, og hvordan han bliver bedre til at tilegne sig ny viden. Denne læring bruger han konstant, når han skriver en kode.

Tors passion for billedkunst kommer til udtryk i fritiden, hvor han tegner tegneserier og illustrationer med udspring i undergrundsscenen. Hans arbejde kan ses på hans hjemmeside.

Tor spiller også flere forskellige instrumenter heriblandt trommer, guitar og klaver.

Vil du vide mere?

Tor Brandt

Tor har ikke skrevet nogen artikler.

Vores forfattere

Er du interesseret i mere indhold? Se hvad vores andre team members har at byde på...

Kristian Bang Sørensen, projektleder

Kristian Bang

Kristian er projektleder og har det overordnede ansvar for at alle projekter bliver afsluttet til tiden og med det ønskede resultat. Derudover rådgiver han løbende kunder og sikrer, at de har det bedste setup til deres behov. Kristian nyder at eksperimentere og er ikke bange for at udfordre status quo med målsætningen om øgede konverteringer.

Læs Kristians artikler
simone sivebæk christensen

Simone Sivebæk Christensen

Simone tager kunderne i hånden og er en dedikeret kontaktperson under hele forløbet: Både før, under og efter at kundernes website er blevet designet og udviklet. Simone er proaktiv og sørger for at holde kunden ajour med deres projekt, hvor hun ikke er bleg for at holde dem i ørene, hvis de mangler at give feedback.

Læs Simones artikler

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Grafikr ApS. Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.

Læs Kiranans artikler