Mød os. Vi er Grafikr.

Et prisvindende  bureau bestående af specialister, som dagligt hjælper ambitiøse brands i Skandinavien med at opnå øget salg og at blive husket gennem digitalt design og webudvikling. Vi designer og udvikler for brugerne, men med dit forretningsmål for øje.

Grafikrs vision er at blive det foretrukne webbureau i Skandinavien. Dette gør vi ved kombinere de mest passionerede profiler med ambitiøse kunder.

 

 

Vi er webbureauet, som møder dig i øjenhøjde

Vi styrker sammenhængen mellem det visuelle og tekniske aspekt og gør det komplekse enkelt for brands, som ønsker at optimere sin website elller webshop.

Alle vores kompetencer er samlet under ét tag, så kvaliteten af vores design og udvikling går op i en højere enhed. Du har altid én fast kontaktperson tilknyttet dit projekt, som er med dig før, under og efter processen.

Vi kan ikke alt

Og bestemt ikke alene. Derfor tror vi på et ærligt og godt samarbejde, hvor vi tør udfordre hinanden – for på den måde kan vi sammen skabe vækstsucces.

Vi fokuserer på målbare resultater, mindeværdige købsoplevelser, inspirerende design og smuk kode. Sagt med andre ord: Vi et webbureau med forkærlighed til løsninger, som gør en forskel for virksomhederne og slutbrugerne.

Vores interne aktiviteter

Grafikr talks

Sharing is caring. Vi tror på 100% gennemsigtighed, så alle ved, hvad der sker i virksomheden. Derudover deler vi viden ud om ét specifikt emne – hver måned.

Workaways

Vi skifter jævnligt de vante kontorrammer ud med nye og inspirerende omgivelser: Uanset om det er Solkysten eller Vesterhavet, så ønsker vi at skabe inspirerende rammer, så sammenholdet kan blive rystet og nye ideéer kan udfoldes.

Firmature

Med et team, der elsker at omgås med hinanden, betyder det, at arbejdspladsen bliver et andet hjem. Dermed betyder det også, at sammenholdet og relationen mellem hinanden fremmer den individuelle udvikling.

Standup meetings

Inden dagen for alvor starter, bruger vi hver morgen 5 minutter, hvor alle fortæller om deres fokusområder og giver updates. På den måde er virksomheden altid i takt og alle er informeret.

Team

I sidste ende handler det hele om mennesker. Her møder du 11 specialister, som tilsammen behersker de nødvendige discipliner, så du kan lykkedes med dit næste digitale projekt.

 • Anders Sivgaard Henriksen

  Partner & CPO

 • Kiranan Luxmy

  Founder & CCO

 • Erik Holflod Jeppesen

  Founder & CMO

 • Lasse Ingerslev Koitzsch

  Account Manager

 • Rasmus Pagter Andersen

  Grafisk designer

 • Magnus Lyngsø

  Projektleder

 • Christian Vingborg Dahl

  Frontend webudvikler

 • Stefan Bay Jensen

  Digital designer

 • Rasmus Mikkelstrup

  Shopify specialist

 • Tor Brandt

  Frontend webudvikler

 • Thomas Aggerholm

  Frontend webudvikler

Skal vi være med på din rejse?

Lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os