Sådan installerer du en Shopify App (5 nemme trin)

Shopify | 3 minutters læsning

Af Kiranan Luxmy – Founder & CEO, Grafikr A/S

8. april, 2018
shopify app

Hvordan installerer jeg en Shopify app til min webshop?

Følg denne enkelte guide næste gang du skal opsætte en Shopify app til din webshop

Står du og mangler en funktion på hjemmesiden, og du selv ikke kan udvikle det? Oftest kan du finde en god løsning, som allerede eksisterer i Shopiys Appstore. Her er der en række apps, som giver nye muligheder til din webshop.

Derfor er Shopify Apps gode:

Shopify har meget høje krav til, hvilke apps der ligger inde i deres app-store. Der er flere store virksomheder i eksempelvis Danmark, som tilbyder en integration til andre shopsystemer, der bliver afvist af Shopify, fordi de enten ikke er helt komplette eller lever op til funktionelle krav.

Det betyder for dig som bruger af Shopify, at du er garanteret, at alle apps fungerer 100%. Dog kan det være, at app’en ikke fungerer præcis til det formål, du har, men her er det super fedt, at du kan få en prøveperiode på dem (oftest), hvor du kan teste det af – og se mulighederne.

Besøg Shopify App Store her 

Step 1: Gå til Shopify’s App store og find den app, du ønsker.

Shopify har et utal af forskellige apps, som kan hvert sit. Du kan bruge deres søgefunktion til at finde netop den app, hvor det er påkrævet, at du søger på engelske termer.

oberlo shopify

Step 2: Vælg ”Get” for at installere

oberlo

Step 3: Log ind med din Shopify konto

Dette gøres for at identificere, hvilken webshop app’en skal installeres til. Du skal blot logge ind med det login, du plejer at bruge for at komme ind på administrationen i Shopify.

Step 4: Accepter app-installationen

Dette er den endelig bekræftelse for installation af app’en.

Step 5: Kom i gang med at bruge din app

Du har nu installeret din app, og den er klar til brug. Du finder app’ens administration, når du logger ind på din Shopify konto og vælger menupunktet ”Apps” til venstre i sidemenuen.

shopify app

Bonusinfo: Ved sletning af en app i Shopify

Har du prøvet en app, som ikke matcher dine ønsker, eller har du valgt at gå væk fra en app, skal du huske at afinstallere den fra din webshop. Det gør du ved at gå ind under din oversigt over apps og klikke på ”skraldespandsikonet”. Dermed vil den fjerne alle de elementer, som indgår i app’en.

Husk at være forsigtig med funktionen. Inden du vælger at fjerne den, skal du være helt klar over, om du er sikker på, at den ikke længere skal være en del af din webshop.

 

Må jeg sende mit næste blogindlæg til dig? 🎉

Indtast din e-mail herunder og vær den første til at få besked, næste gang vi skriver et nyt blogindlæg om Shopify eller e-handel
shopify logo

 

 

Nu har du lært at installere en Shopify app

Hvis du kunne lide dette blogindlæg, så anbefaler vi, at du læser dette indlæg omhandlende 3 apps, som vi anbefaler til Shopify.

Kiranan Luxmy

Kiranan er founder & CEO hos Grafikr A/SKiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.