Sådan integrerer du dit regnskabsprogram med Shopify

Shopify | 1 minuts læsning

Af Kiranan Luxmy – Founder & CEO, Grafikr A/S

18. marts, 2018
integration regnskab

Der er et stigende antal forespørgsler på, hvordan man integrerer sin Shopify webshop med sit regnskabsprogram. Et eksempel på en integration kunne være Economic, som integreres med Shopify.

Jeg har løsningen til dig her. Denne løsning virker, hvis du bruger blot en af følgende regnskabsprogrammer:

  • – Economic
  • Billy
  • Debitor
  • Dinero
  • Visma

Hvorfor skal jeg integrere mellem Shopify og regnskabssystemet?

Det korte svar er, fordi du kommer til at spare tid. Din tid er meget værd. Du bruger meget tid på at bogføre, hvilket hverken er særlig spændende eller koster penge at outsource. En stor farezone er også, at du kan lave fejl i bogføringen.

Derfor anbefales der, at der laves en integration mellem din Shopify webshop og regnskabsprogrammet. Det vil automatisere alt handlen på shoppen, hvor du i stedet kan fokusere på andre ting, som skaber mere værdi for din forretning.

Dette får du ud af det: 

– Du får mere tid til at fokusere og udvikle din forretning i stedet for at drifte.
– Du sparer penge til en eventuel bogholder.
– Du får en sikker dataoverførsel
– Du slipper for at lave fejl i bogføringen

Hvad skal jeg bruge for at komme i gang med integrationen?

Det er relativt simpelt. Du skal bruge app’en: IEX Integration.

App’en betaler man for hver måned, men beløbet afhænger af, hvilket system du bruger til din webshop.

Ved denne app kræver det ikke, at du betaler dyre domme for at finde en til at sætte det op. Faktisk kan du selv gøre det, og det kræver blot, at du følger deres egen guide. Dermed ved det være aktivt indenfor få minutter.

Hvad med sikkerheden?

Sikkerheden omkring databehandlingen er meget vigtig. I sær når der er kommet et regelsæt til persondataloven. Her har IEX Integrationen helt styr på, hvordan alt data behandles og overføres sikkert. Hele IEX Integrationen køres på deres egne server, hvilket også betyder, at de kan gennemføre dine bogføringsopgaver professionelt og sikkert.

Hvor meget kan integrationen holde til?

Det er en skalerbar løsning. Det betyder helt konkret, at uanset hvor mange bestillinger, du har i din shop, vil du altid kunne bruge denne integration. Det giver dig en tryghed ved, at du ikke skal finde en alternativ løsning på et senere tidspunkt, som kan tage din tid.

Hvor hurtigt bogfører den?

Hele systemet er bygget op således, at den overfører data ”real-time”. Helt konkret betyder det, at der med det samme, når der kommer en bestilling på din hjemmeside, vil blive bogført i dit regnskabsprogram. Det giver dig ingen ventetid, og du kan følge dine tal live i deres dashboard, som er bygget af brugervenlige grafer. Det giver dig indsigt i din virksomhed.

 

Må jeg sende mit næste blogindlæg til dig? 🎉

Indtast din e-mail herunder og vær den første til at få besked, næste gang vi skriver et nyt blogindlæg om Shopify eller e-handel
shopify logo

 

 

Kiranan Luxmy

Kiranan er founder & CEO hos Grafikr A/SKiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.