Af Erik Holflod Jeppesen – Founder, Grafikr A/S

15. september, 2017
Shopify checkout

Der er et spørgsmål, som gentager sig mange gange. ”Har jeg mulighed for at tilpasse min Shopify Checkout?”. ”Kan jeg få et andet design til det?”. Det korte, hurtige og måske skuffende svar vil være nej. Det kan du ”desværre” ikke. Shopify har en fastlås checkout, som er ens på alle webshops.

shopify checkout

Muligheder i din Shopify checkout

Der er dog nogle ting, der er mulige tilpasse i din checkout på din Shopify webshop. Du kan skjule nogle forudbestemte felter, som Shopify har predefineret i administrationen. Det finder du under ”Settings” > ”Checkout”, hvor du kan slå forskellige elementer til og fra.

Derudover har du mulighed for at ændre i farverne  og indsætte dit logo i checkoutten, også kaldt for “kassen” på dansk, så det passer til din identitet. Få tekster kan også oversættes til din fordel, men herfra vil du blive begrænset.

Hele idéen bag Shopif’sy checkout

Fordele og ulemper

Mange vil se det som en ”kæmpe” ulempe, at man ikke kan tilrette sin checkout-del på sin webshop, men det man oftest glemmer er grunden til det.

Hos Shopify sidder der et hold bestående af dygtige, datadrevne og eksperter på præcis dette område. De arbejder hver dag ud fra de data, de får fra alle Shopify-webshops til at forbedre den nuværende checkout. Det vil altså sige, at du har et helt hold ansat gratis til at optimere din checkout , uden du skal gøre noget. De sørger for, at checkouten i Shopify aldrig nogensinde fejler eller der opstår uforudsete udfordringer, som kan være frustrerende at løse. Sker det, sker det fælles for alle, hvor der bliver taget hånd om det omgående.

Det er en tryghed, at man altid ved, at der er styr på den vigtigste del af købsprocessen.
Derfor er det både en fordel og ulempe. Har du tanker om en helt anden købsproces, hvor kunden skal foretage hele købet på siden udenom checkout, kan der opstå udfordringer. Derfor vil man i sådan et tilfælde ikke vælge Shopify – Derfor: Sørg for at du har alle købsfaserne i orden, før du vælger dit CMS.

Må jeg sende mit næste blogindlæg til dig? 🎉

Indtast din e-mail herunder og vær den første til at få besked, næste gang vi skriver et nyt blogindlæg om Shopify eller e-handel
shopify logo

 

 

Vil du høre mere om Shopify’s mange muligheder, så kan du kontakte Kiranan Luxmy på tlf:  +45 71 71 70 71 eller sende en mail til kl@grafikr.dk

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner og medstifter af Grafikr A/S. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.