Shopify integration

Shopify | 1 minuts læsning

Af Erik Holflod Jeppesen – Founder, Grafikr A/S

14. juni, 2017
shopify integration

I dagens blogindlæg kommer jeg ind på værdifulde integrationer, som du kan lave med din Shopify webshop. Jeg har valgt 3 essentielle emner: Fragt, kundeservice og regnskab.

1) Fragt: Shipmondo

At have styr på sin forsendelse er vigtigt og det er et område, som er relativt nemt at optimere.

Hvad er Shipmondo?

Driver du en webshop, så kan det godt være en hovedpine at manuelt skulle håndtere hver eneste ordre og gøre dem klar til forsendelse. Med Shipmondo kan du nemt håndtere fragten og du køber altså portoen via Shipmondos platform.

shipmondo

Hvorfor skal jeg anvende Shipmondo?

Med deres smarte fragtløsning sparer det dig en masse tid og du betaler en fast pris per pakkelabel. Dvs. at du altså ikke betaler et abonnement hver måned, men for hver pakkelabel.

Integrér Shipmondo med Shopify

Hvert 10. minut bliver dine ordrerdata automatisk overført til Shipmondo og du skal derfor ikke manuelt lave noget tastearbejde. Derudover kan dine kunder vælge det ønskede udleveringssted, hvis pakken skal sendes til en pakkeshop.

Læs mere om Shipmondo her

2) Kundeservice: Zendesk

Kundeservice spiller en større og større rolle inden for e-handel. Brugerne stiller højere krav og du skal være klar til at løse deres problemer.

Hvad er Zendesk?

zendesk

Det er alfa omega at du oppbygger relationer til dine kunder og giver dem en god oplevelse. Med en god kundeservice har du mulighed for at komme foran dine konkurrenter og skille dig ud.. Zendesk tilbyder i dag en bred håndfuld ydelser, bl.a. giver det dig muligheden for at at live chatte med dine besøgende. Derudover kan du håndtere henvendelser og “support tickets”.

Hvorfor skal jeg benytte Zendesk?

Med Zendesk får du adgang til relevant data fra dine kunder og deres henvendelse er koblet op med deres data, så som kundens kvittering, fragt og ordredetaljer Du kan nemt navigere rundt i alle henvendelser via ordre ID’s

Integrér Zendesk med din Shopify webshop

Når du har lavet din integration med Shopify og Zendesk får du adgang til førnævnte data i en app og du har hele tiden det store overblik over henvendelser og dine kunder.

Klik her og se hvordan du integrerer Zendesk og Shopify

 

Må jeg sende mit næste blogindlæg til dig? 🎉

Indtast din e-mail herunder og vær den første til at få besked, næste gang vi skriver et nyt blogindlæg om Shopify eller e-handel
shopify logo

 

3) Regnskab: Billy

Det er svært at komme udenom regnskabsdelen, når man driver en forretning. Du kan dog ligeså godt automatisere denne proces, så du kan spare tid og penge.

billy

Billy er et dansk og brugervenligt regnskabsprogram, hvor du både kan sende fakturer, scanne kvitteringer, afregne moms og generelt styre dit regnskab og have det store overblik. Driver du en Shopify webshop har du nu mulighed for

Hvorfor lave denne integration?

Du bør lave en integration mellem din webshop og dit regnskabssystem for at spare tid. Som webshopejer skal du fokusere på kerneelementerne i din forretning og få automatiseret de kedelige processer. Hvis du integrerer din Shopify webshop med Billy vil du automatisk få overført dine fakturaer fra webshoppen til Billy i kladder.

Integrér Billy med din webshop

Prisen for integrationen er 0 kroner og når du har lavet din integration vil dine kunders køb automatisk bliver bogført i Billy og du slipper for en masse manuelt arbejde.

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner og medstifter af Grafikr A/S. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.