Shopify lancerer Shopify Ping

Shopify | 2 minutters læsning

Af Kiranan Luxmy – Shopify Expert - Founder, Grafikr ApS

25. juni, 2018
shopify ping

Tid er alt, når man driver sin forretning. Kan man spare noget tid på et område, vil man det. Nu kan alle Shopify webshop-ejere glæde sig over endnu en fantastisk update fra Shopify, som lancerer en ny app, der kan hentes ved siden af den almindelige app.

De lancerer nemlig: Shopify Ping

Hvad kan Shopify Ping?

Hvis du leder efter det korte svar, så er det en app, hvor du kan kommunikere med dine kunder direkte fra app’en. Derudover kan du styre dine marketing kampagner herfra og få din AI-rådgiver til at hjælpe dig.

En stor fordel ved at bruge denne er, at du slipper for at tilføje endnu et værktøj til din hverdag. Nu kan du klare endnu en opgave fra telefonen, hvor du ikke skal logge ind på forskellige andre tools, men kan håndtere det hele fra ét sted.

App’en er lavet til ”On-to-go”-princippet. Det betyder, at den er lavet for at spare dig tid, når du ikke er ved en computer, men stadig vil servicere dine kunder.

Hvad kan Ping forbindes med?

Lige nu kan du forbinde din Shopify Ping med Facebook messenger, Rep.ai og Chatkit. Dermed slipper du for at skulle skifte rundt mellem de forskellige apps og værktøjer for at kommunikere med dine kunder. Alt klares nu fra ét sted.

Hvordan fungerer marketingsdelen?

I Shopify Ping kan du oprette, følge eller planlægge dine marketingskampagner. Kombineret med kommunikationsplatformen kan du også skrive med din virtuelle rådgiver, der vil vejlede dig til den bedst mulige kampagne.

Selve den virtuelle rådgiver kaldes for ”Kit”, som kan køre dine Facebook ads, Instagram ads, Email kampagner, retargeting kampagner og meget mere. Du kan sammenligne ”Kit” med ”Siri” på Apple produkter. Du kan kommunikere direkte med Kit og fortælle, hvad du ønsker gjort. Det skal ikke nødvendigvis være marketingrelateret.

shopify ping

Hvad er planen med Shopify ping?

Dette er kun starten for den nye app. Shopify vil med garanti forsøge at udvide app’en med endnu flere muligheder og forbedre ”Kit”, så den kan varetage endnu flere opgaver, så du kan koncentrere dig om at vækst din forretning.

Du kan hente Shopify Ping her:

App Store: Hent her

Android: Ikke lanceret. Kommer snart. Skriv dig op her: Skriv dig op her

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Grafikr ApS. Kiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.