Af Erik Holflod Jeppesen – Founder, Grafikr A/S

29. december, 2017
shopify mobilapp

Der er kommet flere nye tiltag fra Shopify til deres app, som er gratis at hente fra App Store. Hver gang der kommer opdatering til appen, kan du som regel forvente tidsbesparende funktioner, der kan gøre hverdagen sjovere og nemmere som webshopejer.

Nedenfor vil jeg komme ind på følgende nye funktioner:

  •  Oprettelse af rabatkoder fra telefonen
  • Oprettelse af collections fra telefonen
  • Nyt dashboard med med live statistikker fra telefonen

Rabatkoder / Discount

Lad os starte med rabatkoder. På det seneste er der kommet et øget fokus på brugen af rabatkoder og ved sidste konference med Shopify blev der nævnt, at de havde målt antal salg med rabatkoder gennemsnitlig på ALLE Shopify webshops. Det var en øjneåbner;

Ved hvert femte salg bliver der anvendt en rabatkode. Derfor er det blevet en meget vigtig faktor og noget, man ikke bør underprioritere. På Black Friday blev der anvendt en rabatkode ved hvert andet køb. Med den nye funktion i Shopify’s app betyder det, at du kan lave en rabatkode på farten. Lad os antage, at du får en god ide til en kampagne, du vil køre, så kan du sætte den i gang fra telefonen, uanset hvor du er. Derudover kan du følge statistikker fra telefonen på den enkelte rabatkode. Er du til messe, kan du også gøre brug af den nye funktion og lave salg på stedet.

 

Må jeg sende mit næste blogindlæg til dig? 🎉

Indtast din e-mail herunder og vær den første til at få besked, næste gang vi skriver et nyt blogindlæg om Shopify eller e-handel
shopify logo

 

 

Collections fra telefonen

Endnu en fantastisk feature til telefonen er administrationen af dine collections. I dag bruger man collections til at hjælpe kunderne med at finde de produkter, de leder efter kategoriseret. Nu kan du opdatere og oprette collections, selvom du ikke sidder på foran computeren. Det gør dig mere fleksibel.

Her kan du bruge det:
Lad os antage, at du er på farten eller ude af døren. Et af dine produkter på forsiden (featured collection) er ikke på lager længere, fordi det er udsolgt. Så har du altså mulighed for at skifte den ud med det samme, så du ikke skuffer dine kunder – og i stedet kan tilbyde dem et andet produkt.
Derudover kan du også oprette produkter på farten og tilføje dem i den ønskede collection.

Live statistikker fra telefonen

Når du driver en webshop, vil du gerne opdateres med salg og statistikker hele tiden. Lige nu kan du via Shopify app’en få notifikationer ved nye ordrer og salg i dag. Den har Shopify udvidet fra dags dato. Nu kan du få live stats med besøgende, salg og hvor på siden, de forskellige kunder er. Dermed få et endnu bedre indblik i din webshop fra telefonen.

Hent Shopify’s app

Husk, du altid kan hente app’en – og den er helt gratis. Der er allerede mange funktioner derinde, som du vil elske. Der kommer hele tiden nye muligheder, og vi sørger for at skrive om dem, når de lanceres. Hvis du slet ikke har en Shopify webshop i dag, så kan du prøve Shopify gratis i 14 dage.

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner, CMO og medstifter af Grafikr A/S.Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.