Shopify Plus – features og priser

Shopify | 5 minutters læsning

Af Kiranan Luxmy – Founder & CEO, Grafikr A/S

1. april, 2019
Shopify Plus

Shopify Plus bruges i 2021 primært af større brands, som Unilever Pepsico, KYLIE og Gymshark på verdensplan. I Danmark har vi kunder som Shaping New Tomorrow, PanzerGlass, Camille Brinch og EYDA som alle har en høj volumen af transaktioner og opererer i flere lande og derfor også bruger Shopify Plus.

“Shopify Plus”-løsningen bliver mere og mere udbredt i Danmark, og på verdensplan var der i 2020 + 5.300 online webshops som bruger Shopify Plus. Løsningen er ikke ligeså anvendt som de andre løsninger hos Shopify, som er kendt som “Basic”, “Professional” og “Advanced”. Plus-løsningen er målrettet webshops på et enterprise-niveau ,som har en høj volumen af ordrer og har brug for et kompleks set-up.

I dette blogindlæg indlæg kan du læse mere om hvilke muligheder, du har med Shopify Plus og på den måde finde ud af, om det er noget for dig?

 

Modtag Danmarks eneste e-bog om Shopify Plus i dag 🚀

Vil du kende til alle de gode hemmeligheder i Shopify Plus og finde ud af, om det er noget for din virksomhed? Få et indblik i hvilke af vores kunder, som bruger Shopify Plus - og hvorfor de gør det.
Ja tak, giv mig e-bogen (åbner nyt link)
shopify logo

Hvad er Shopify Plus?

Shopify Plus er en enterprise-pakken fra Shopify, hvor de andre pakker er kendt som: Basic, Professional og Advanced. Du har det samme dashbord, samme editor og overordnet set det samme kontrolpanel. Der skiller sig ikke ud på baggrund af hvordan det virker, men på baggrund af hvad systemet kan gøre.

Plus er en overbygning af  ”Advanced”, hvor du får en række unikke muligheder, som ellers ikke er tilgængelig i Shopify. Med Shopify Plus kan du have uendelig antal admins eller “staff acounts”,systemet kan håndtere over 10.000 transaktioner pr. minut. Derudover får du tilknyttet en fast kontaktperson hos Shopify Plus, som kan supportere dig.

Vi har til tider forespørgsler, som kun kan lykkes med Shopify Plus. Disse vil blive uddybet længere nede i indlægget.

Hvad er den typiske grund til at vælge Shopify Plus?

De kunder, som vi arbejder med, der enten bruger løsningen lige nu eller overvejer den, er i det stadie, hvor man skal til at udvide til flere lande. Her er det stadig anbefalet, at man laver en separat shop til hver eneste land, da valutaen og SEO giver væsentlig bedre mening her. Dog koster hver eneste shop hver sit abonnement, og har man eksempelvis 10 lande, vil det hurtigt løbe op i store beløber.

Derfor er den oplagte valg Shopify Plus, fordi man har muligheden for at samle alle shops til en samlet abonnementsløsning, så der ikke kommer separate faktureringer og omkostninger fra flere shops.

Det kan også være, at man har en stor gennemsnitlig ordreværdi, hvor 0,5% i transaktionsgebyr fra ”Advanced” løber op i større beløber. Her bliver den reduceret til 0,15% i ”Shopify Plus”.

Hvilke features har Plus-løsningen?

Lavere transaktionsgebyr

Til denne løsning kommer der en transaktionsgebyr på kun 0,15%. Hvis du ikke vælger denne løsning, ser det ud som følgende:

  • Basic: 2%
  • Professional: 1%
  • Advanced: 0,5%

Du kan eventuelt bruge vores ”Shopify prisberegner” til at finde ud af, hvilken løsning som passer bedst til dine ambitioner og nuværende salgstal.

Samarbejdsaftale mellem dig og Shopify, som inkluderer følgende:

Strategisk rådgivning og support:

Alle Shopify Plus-kunder får fuld support og vejledning af Shopify på deres platform. Det kan også være teknisk vejledning i forhold til setup.

Eksekveringsteknikker:

Når du får ideer til et nyt setup eller koncept, som skal implementeres i Shopify, vil du få en vejleder, der kan hjælpe dig med ERP-integrationer, theme ændringer, installering af apps og give dig en-til-en sessioner. Når du er helt ny i Shopify Plus, så får du også tilknyttet en “launch engineer”, som i samarbejde med os hjælper med at lancere og svare på dine spørgsmål.

 

Marketingskonsulent:

Du får tilknyttet en marketingskonsulent, som kan hjælpe dig med din ecommerce-strategi. Derudover har de også erfaring med eksempelvis SEO, marketingskampagner online, konverteringsoptimering og eventuel udvidelse til udlandet. Det kan være en god supplement til dit eget team.

Unikke tilpasninger

Shopify scripts:

Dette er et salgsværktøj, du kan bruge til at sælge mere til hver enkelt ordre. Det kan eksempelvis være, at du har nogle produkter, som ikke kan sælge sig selv, men skal sælges i forlængelse af andre produkter.

Tilpasset checkout:

Det er begrænset, hvad du kan gøre i checkout-fasen i Shopify, hvis du ikke har en Shopify Plus-konto. Men hvis du har, kan du tilføje flere funktioner til og tilpasse den endnu mere. Her kan du f.eks. justere på, hvordan flowet skal være, så det går hurtigere med checkout, analysere flere data og lave en gennemført identitet.

Ni ens shops (uden meromkostning):

Denne funktion er en genial funktion, hvis du vil udvide til flere lande. Her har du mulighed for at lave 9 kloner af den oprindelig shop, så du kan lave en shop i hver region eller land. Du kan også bruge det til at lave et B2B-koncept. Det er vigtigt at nævne, at det skal være det samme brand, som går igen på de forskellige shops. Dermed kan det ikke bruges til testprojekter mm. Dette giver dig muligheden for at spare tid på opsætning og tilpasning af nye shops, da du blot kan klone hele webshoppen med produkter, kategorier, sider mm. Det betyder også, at det bliver lettere for dig at teste nye koncepter med ”sandbox-mode”.

API-Access og ”Call limits”:

Du får adgang til eksklusive API’er, der inkluderer multipass, user, gavekort og gavekortstilpasninger. API call limit er også forøget i Shopify Plus.

Automation

Kampagner:

Du kan fremover styre dine kampagner fra én samlet app, der lader dig automatisere lagerbeholdning, rabatkuponer i tidsintervaller mm. Det betyder, at du kan fokusere på andre områder ved eksempelvis Black Friday.


Shopify Flow

Shopify Flow kan være med til at automatisere dine e-commerce aktiviteter og kan blandt andet bruges til at belønne dine loyale kunder. Hvis en kunde køber for over 2.500 kr. kan kunden automatisk blive tagget med “VIP” og den data kan sendes videre i dit CRM-system eller du kan autoamtisk sende en besked via Slack til dit lager, som sikrer, at de vedlægger en personlig note til denne kunde.

Shopify Flow

Hvad koster Shopify Plus?

Prisstrukturen er nogenlunde fast hos Shopify. En Shopify Plus løsning koster fra: $2.000 USD pr. måned, hvilket svarer til ca. 13.200 DKK i 2020.

Derudover er der 12 måneders binding.

Shopify priser Prøv vores prisberegner og find ud af, om du bør skifte til Shopify Plus.

Kiranan Luxmy

Kiranan er founder & CEO hos Grafikr A/SKiranan er ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske/krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Kiranan er som én af de færreste i Danmark certificeret I Shopify.