Af Erik Holflod Jeppesen – Founder, Grafikr A/S

16. april, 2020
Shopify priser

Shopify Priser

Er du på udkig efter en ny Shopify webshop, men vil først gerne kende lidt til de forskellige priser? Så er du havnet det rigtige sted. I dette indlæg skal vi kigge nærmere på Shopify’s priser og hvad det koster at drive en webshop fra deres system.

Hvad koster Shopify?

shopify pris

Shopify har forskellige pakker og de mest gængse ses her:

  • Basic Shopify: 199 DKK / m.
  • Shopify: 550 DKK / m.
  • Advanced Shopify: 2086 DKK / m.

Ønsker du en enterprise-løsning, så skal du kigge nærmere på Shopify Plus.

Den helt store forskel på de enkelte pakker er, at desto større pakke hos Shopify, desto mindre betaler du i transaktionsgebyr.

 

 

Du kan prøve Shopify gratis i 14 dage

En fordel ved Shopify er, at du kan oprette en demo-butik kvit og frit og have den gratis i 14 dage. Her kan du teste systemet an og finde ud af, om det er noget for dig. Du vil hurtigt kunne mærke, at kontrolpanelet er er brugervenligt og som webshopejer, er det nemt at tilføje produkter og lave ændringer på webshoppen.

Hvordan er Shopify’s priser?

For at finde ud af, hvilken løsning der passer dig bedst, anbefaler vi, at du prøver vores nye Shopify Prisberegner for at se hvilken løsning der passer dig bedst.

Over halvdelen kan spare penge, ved at skifte sin pakke hos Shopify; Dette skyldes, at der er forskellige transaktionsomkostninger samt priser på de enkelte pakker, alt afhængigt af, hvor mange ordrer om måneden du har samt den gennemsnitlige ordrestørrelse.

Shopify priser

 

Generelle spørgsmål om Shopify priser

Er der et opstartsgebyr?

Nej, det koster ikke penge at opstarte sin plan.

 

Kan jeg framelde mig igen?

Ja. Hvis Shopify ikke er den bedste løsning for dig og din online butik, så kan du altid slette din bruger og framelde dig.

 

Skal jeg indtaste mine kreditkortoplysninger for at starte op?

De første 14 dage er som tidligere nævnt gratis – her skal du ikke indtaste nogle oplysninger. Når din prøveperiode er slut, eller når du beslutter dig for at du officielt skal åbne din webshop, så skal du vælge en plan, som passer til dig og indtaste dine kreditkortoplysninger.

 

Er der transaktionsgebyr?

Både og. Hvis du vælger Shopify Payments så undgår du transaktionsgebyret. Hvis du vælger en anden udbyder, så er der gebyr mellem 0,5% til 2%, alt afhængigt af hvilken plan du vælger. Bemærk dog at “Shopify Payments” ikke er tilgængeligt i Danmark endnu.

 

Kan jeg framelde mig igen?

Ja. Hvis Shopify ikke er den bedste løsning for dig og din online butik, så kan du altid slette din bruger og framelde dig.

 

Hvordan bliver jeg faktureret fra Shopify?

Alle planer fra Shopify går fra måned til måned, med mindre du vælger en årlig eller to-årig plan.

 

Kan jeg få rabat fra Shopify?

Ja, du får 10% rabat på årlige planer og 20% ved to-årige planer, når du betaler forud for årene – i stedet for per måned.

 

Kan jeg skifte plan senere?

Du kan altid opgradere eller nedgradere din plan – når som helst.

 

Er Shopify optimal til den nye persondataforordning?

Ja, alt din data og informationer om kunder er krypteret sikkert.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan uforpligtende kontakte os, hvor vi vil rådgive dig og hjælpe dig på rette spor. Vi er som et af de få bureauer i Danmark certificerede eksperter i Shopify, hvilket sikrer dig kvalitetsarbejde.

Erik Holflod Jeppesen

Erik er partner og medstifter af Grafikr A/S. Erik er ansvarlig for den daglige projektledelse, hvor han bl.a. rådgiver kunden undervejs samt drifter igangværende design- og udviklingsprojekter, så kundens idé ender med et succesfuld resultat. Erik holder også et vågent øje med tiden for at sikre, at deadlines bliver overholdt.