loader

Derfor er en Shopify webshop
en god løsning

Drømmer du om at drive en webshop, hvor du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over dagens ordrer? Få integrationer til dit økonomisystem, Google Analytics og betalingsgateways, uden at du skal hive en programmør ind over? Så er en Shopify webshop det oplagte valg for dig.

Virksomheder, som vi har skabt resultater for i Shopify

responsive shopify hjemmeside
shopify-webshop

Hvad er en
Shopify webshop?

Shopify er, hvad man kalder en hosted løsning. En løsning, hvor alt er samlet og din webshop er hosted på Shopifys servere. Med en hosted løsning hos Shopify er du i gode hænder og du skal blot fokusere på dit e-købmandsskab.

shopify-experts

Grafikr er certificerede
Shopify Experts

Hos Grafikr har vi fra vores spæde start designet og programmeret webshops i Shopify – dertil har både Kiranan og Erik selv drevet webshops på den samme platform. Vi kender derfor alle mulighederne og kan hurtigt sætte os i dit sted som webshopejer og i dag er vi officielle Shopify Eksperter.

shopify-backend

Nem og overskuelig
backend

Stort set alle specifikke webshopsystemer kan lave en hæderlig webshop. Ligeså vel kan Shopify. Men hvad der gør Shopify til en favorit er deres overskuelig backend, hvor du lynhurtigt kan danne dig et overblik over din webshop.

shopify-analyser

Analyser og
rapporter

Du kan se, hvor stor en procentdel, der går videre til checkout, hvor mange der falder fra og hvor mange der køber. Med andre ord har du konstant en finger på pulsen ift. din konverteringsrate. Dertil får du hurtigt et overblik over de bedst sælgende produkter, hvis du mangler produkter på lageret, og hvilke kunder der kommer tilbage i din butik.

8 gode grunde til at vælge en Shopify webshop

Responsive

Sælg over alt med et design, som tilpasser sig alle skærmstørrelser og devices.

App store

Du kan nemt udsende nyhedsbreve med diverse apps fra Shopify’s App Store.

Design

Vi kan implementere hvilket som helst design på din hjemmeside. Vi kan lave et unikt eller du kan vælge et template.

Support

Shopify tilbyder support døgnet rundt, såfremt du skulle få brug for hjælp fra dem.

shopify webshop

Point of sale system

Har du en fysisk butik, som skal forbindes med din webshop? Så klarer vi opsætningen mellem webshop og din butik.

SEO

I din backend kan du nemt ændre på tags, titler og descriptions. Med Shopify er det nemt at lave teknisk on-page SEO.

Flere sprog

Det nemt og ligetil at oversætte din hjemmeside til alle de sprog, som du ønsker. Ligeledes kan du opsætte flere valutaer.

Google Analytics

Du kan integrere din webshop med Google Analytics og aktivere e-commerce tracking.

Shopify webshop

Certificerede eksperter i Shopify

I Danmark er der kun 10 bureauer, som kan kalde sig for certificerede eksperter

Vi har mange års erfaring med Shopify løsninger og er i dag certificerede “Shopify experts. Det betyder, at du er sikret kvalitetsarbejde, når du samarbejder med os. Det er et kvalitetsstempel, som under 10 danske bureauer har og det er naturligvis noget, vi er meget stolte af.

 

Så hvis du har ambitioner med din webshop, så giver vi vores varmeste anbefalinger til Shopify. Her får du et brugervenligt og overskueligt system, hvor det aldrig har det været nemmere at håndtere ordrer, redigere produkter, se rapporter, lave on-page SEO, udsende nyhedsbreve… Listen er lang og der er mange fordele og funktioner.

 

Shopify kender bl.a. til vigtigheden af at have en hurtig hjemmeside. Derfor skal du ikke være nervøs for at få en langsom hjemmeside. Filerne på din Shopify webshop bliver nemlig lagt op på Shopify’s eget CDN netværk. Hastigheden på webshops lavet i Shopify er faktisk så høj, at det er nogle af de top 5% hurtigste. Har du en hurtig hjemmeside, så påvirker det nemlig din konverteringsrate positivt.

 

Vi har et stort fokus på at lave hjemmesider og webshops, som konverterer dine besøgende om til kunder. Dette gør vi løbende ved at analysere brugeradfærden på din hjemmeside gennem indsamlet data, så vi kan finde ud af, hvilke knapper vi skal justere på for at øge din konverteringsrate og øge dit online salg. Vi er bevidste omkring at data og design er nøglen til en succesfuld webshop, hvilket adskiller os fra typiske webbureauer, som arbejder ud fra deres mavefornemmelse. Med en Shopify løsning fra os, så er du sikret succes med din webshop.

Kom med bag facaden på en Shopify webshop

Her ser du et eksempel på et interface på en Shopify webshop, hvor du nemt kan se vigtige nøgletal, så som omsætning og antal besøgende.

Se eksempler på Shopify webshops

MySelfie havde en forældet platform i Shopify, men valgte for alvor i 2017 at optimere den. Her lavede vi et nyt responsive webdesign til virksomheden, hvor vi havde fokus på konvertering og brugervenlighed og genrelt et godt og imødekommende design. Efter et par indledende møder med Thomas og Peter, som til dagligt driver MySelfie, lavede vi nogle designs i Photoshop af den nye hjemmeside. Efter et par smårettelser var vores design godkendt og vi kunne nu implementere det i Shopify. Se det færdige resultat af vores samarbejde her.

Homeish er en webshop, hvor du finder et bredt udvalg af smukke møbler. Vi optimerer løbende webshoppen og Nick, ejer af Homeish, har valgt en Shopify webshop, så han altid kan håndtere ordrer på farten og nemt tilføje produkter. Vi har designet og udviklet hele webshoppen fra bunden og lavet mange custom løsninger. Vi arbejder løbende med konverteringsoptimering og forbedrer hele brugeroplevelsen. Vi har bl.a. udviklet og unik version af websitet til smartphone, da mange af de besøgende kommer herfra. Du kan se meget mere om vores samarbejde her

Udfyld kontaktformularen og kom et skridt tættere på din drømme-webshop
kiranan

Mit navn er Kiranan Luxmy og jeg er din Shopify expert. Jeg er glad for, at du læste med. Hvis du har nogle spørgsmål omkring Shopify, så kontakt mig endelig.

E-mail: kl@grafikr.dk

Telefon: 71 71 70 71