Derfor er en Shopify webshop en god løsning

Drømmer du om at drive en webshop, hvor du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over dagens ordrer? Shopify er skabt til kræsne virksomheder med store vækstambitioner .

Disse virksomheder har vi hjulpet med at lave Shopify webløsninger

 • Shopify Ikon

  Hvad er en Shopify webshop?

  Shopify er en hosted løsning. En løsning, hvor alt er samlet og din webshop er hosted på Shopifys servere. Med en hosted løsning hos Shopify er du i gode hænder og du skal blot fokusere på dit e-købmandsskab.

 • Shopify Ikon

  Grafikr er certificerede Shopify Experts

  Hos Grafikr har vi fra vores spæde start designet og programmeret webshops i Shopify – dertil har vi selv drevet webshop på den samme platform. Vi kender derfor alle mulighederne og kan hurtigt sætte os i dit sted som webshop-ejer. I dag er vi officielle og certificerede Shopify Eksperter.

 • Shopify Ikon

  Nem og overskuelig backend

  Stort set alle specifikke webshopsystemer kan lave en hæderlig webshop. Ligeså vel kan Shopify. Men hvad der gør Shopify til en favorit er deres overskuelig backend, hvor du lynhurtigt kan danne dig et overblik over din webshop.

 • Shopify Ikon

  Analyser og rapporter

  Shopify’s dashboard sikrer dig, at du altid har det forkromede overblik over din webshops essentielle KPI’er, så som konverteringsrate, afvisningsgrad, gennemsnits ordreværdi, tilbagevenden kunder og meget mere.

8 gode grunde til at vælge en Shopify webshop

Responsive

Sælg over alt med et design, som tilpasser sig alle skærmstørrelser og devices.

App store

Du kan nemt udsende nyhedsbreve med diverse apps fra Shopify’s App Store.

Design

Vi kan implementere hvilket som helst design på din hjemmeside. Vi kan lave et unikt eller du kan vælge et template.

Support

Shopify tilbyder support døgnet rundt, såfremt du skulle få brug for hjælp fra dem.

Point of sale system

Har du en fysisk butik, som skal forbindes med din webshop? Så klarer vi opsætningen mellem webshop og din butik.

SEO

I din backend kan du nemt ændre på tags, titler og descriptions. Med Shopify er det nemt at lave teknisk on-page SEO.

Flere sprog

Det nemt og ligetil at oversætte din hjemmeside til alle de sprog, som du ønsker. Ligeledes kan du opsætte flere valutaer.

Google Analytics

Du kan integrere din webshop med Google Analytics og aktivere e-commerce tracking.

Få hjælp til shopify
Brug for hjælp?

Brug for hjælp til Shopify?

+45 71 71 70 71
Luk popup

Certificerede eksperter i Shopify

I Danmark er der kun 10 bureauer, som kan kalde sig for certificerede eksperter

Vi har mange års erfaring med Shopify løsninger og er i dag certificerede “Shopify experts“. Det betyder, at du er sikret kvalitetsarbejde, når du samarbejder med os. Det er et kvalitetsstempel, som under 10 danske bureauer har og det er naturligvis noget, vi er meget stolte af.

Så hvis du har ambitioner med din webshop, så giver vi vores varmeste anbefalinger til Shopify. Her får du et brugervenligt og overskueligt system, hvor det aldrig har det været nemmere at håndtere ordrer, redigere produkter, se rapporter, lave on-page SEO, udsende nyhedsbreve… Listen er lang og der er mange fordele og funktioner.

Shopify kender bl.a. til vigtigheden af at have en hurtig hjemmeside. Derfor skal du ikke være nervøs for at få en langsom hjemmeside. Filerne på din Shopify webshop bliver nemlig lagt op på Shopify’s eget CDN netværk. Hastigheden på webshops lavet i Shopify er faktisk så høj, at det er nogle af de top 5% hurtigste. Har du en hurtig hjemmeside, så påvirker det nemlig din konverteringsrate positivt.

Vi har et stort fokus på at lave hjemmesider og webshops, som konverterer dine besøgende om til kunder. Dette gør vi løbende ved at analysere brugeradfærden på din hjemmeside gennem indsamlet data, så vi kan finde ud af, hvilke knapper vi skal justere på for at øge din konverteringsrate og øge dit online salg. Vi er bevidste omkring at data og design er nøglen til en succesfuld webshop, hvilket adskiller os fra typiske webbureauer, som arbejder ud fra deres mavefornemmelse. Med en Shopify løsning fra os, så er du sikret succes med din webshop.

Hør om mulighederne med Shopify. Kontakt os i dag

Disse virksomheder har vi skabt resultater for i Shopify

Nedenstående webshops er udarbejdet og driftes i Shopify. Tryk på en case for at læse mere om samarbejdet og bliv inspireret

 • Toft Jessen

  Data-drevet tilgang skaber øget performance og flere konverteringer

 • Shaping New Tomorrow

  Fra ufleksibel webshop til en fremtidssikret løsning

 • LÄST

  Optimering af digital tilstedeværelse og brugeroplevelser