Få en skræddersyet WooCommerce webshop

Med en WooCommerce webshop er det nemt at håndtere den daglige drift. Vi designer og udvikler holdbare e-commerce løsninger til ambitiøse brands, som ønsker at vækste og som sætter pris på unikke detaljer. Mulighederne er uendelige. Vigtigst af alt, så får du en webshop, som du selv ejer

Disse virksomheder har vi hjulpet med at lave WooCommerce løsninger

 • Shopify Ikon

  WooCommerce er verdens mest foretrukne CMS

  Over 28% af alle verdens webshops er lavet med WooCommerce, hvilket gør det til verdens mest populære webshop-løsning. Du har bl.a. rig mulighed for at lave customløsninger og få udviklet lige præcis det, som du drømmer om. Med en WooCommerce webshop er det muligt at gøre det komplekse enkelt.

 • Shopify Ikon

  SEO efter alle bogens regler

  Udover sikkerhed, fleksibilitet og brugervenlighed i verdensklasse, så kan du med en WooCommerce webshop lave on-page SEO efter alle bogens regler. Linkstrukturen er optimal og du kan hente plugins, som løbende hjælper dig og kommer med forbedringsforslag til din søgemaskineoptimering.

 • Shopify Ikon

  Skræddersyet design til din målgruppe

  Hos Grafikr går design og udvikling hånd i hånd og vi ser ikke begrænsninger, men muligheder. Når der arbejdes med WordPress har vi et hav af muligheder og du kan som regel få alle de funktioner, som du drømmer om. Vi fokuserer på de små detaljer, selve brugeroplevelsen og generelt at dine besøgendes skal konverteres til kunder.

 • Shopify Ikon

  Overblik over ordrer og KPI’er

  Vi har flere års erfaring med e-commerce løsninger og opsætning af webshops. Vi sørger for, at dit kontrolpanel bliver brugervenligt sat op, så du nemt kan håndtere dine ordrer og forsendelser. Du kan hurtigt danne dig et overblik over webshoppens omsætning og KPI’er.

Fordele ved at have en WooCommerce webshop

Pris

Hvor mange andre shopsystemer opkræver et månedligt gebyr, er der ingen løbende udgifter forbindet med WooCommerce og WordPress. Her ejer du selv din webshop.

Justérbart

En WooCommerce webshop er nem at tilpasse – både i din backend og frontend. Der findes også tusindvis af plugins, som kan berige din webshop med smarte features.

Sikkerhed

Sikkerhed er én af de vigtigste faktorer hos webshops. Dine kunder skal kunne handle via en sikker og krypteret forbindelse, hvilket de kan på en WooCommerce webshop.

Analyser

Du kan tilpasse dit kontrolpanel med et stort udvalg af analyseværktøjer. Med et hurtigt overblik over dine data kan du bedre tage vigtige beslutninger. Derudover kan du se antal ordrer, nye kunder, unikke besøgende og andre KPI’er, som du selv bestemmer.

Fleksibilitet

Det er nemt at ændre i dit indhold; pris, kategorier, farver o. lign. Du kan sælge, hvad du har lyst til: Software, dropshippings-produkter, materiale som skal downloades, e-bøger, og fysiske varer med mange variabler eller et produkt på abonnement.

Integrationer

Din WooCommerce webshop kan nemt integreres med dit regnskabssystem, så dine ordrer automatisk bliver bogført. Din webshop kan også spille sammen med f.eks. Pakkelabels.dk eller dit POS.

Brugervenligt CMS

Du kan føle dig tryg ved at navigere rundt i dit kontrolpanel hos WooCommerce. Designet er moderne og brugervenligt og altid up to date. Det er ligetil at tilføje produkter, varianter, ændre i priser og installere plugins.

Intet transaktionsgebyr

Du kan finde et stort udvalg af betalingsløsninger, som er nemme at sætte op til din webshop. En stor fordel er, at WooCommerce tager 0% i transaktionsgebyr.

Hør mere om WooCommerce
kiranan
Brug for hjælp?

Brug for hjælp til WooCommerce?

+45 71 71 70 71
Luk popup

WordPress WooCommerce kan løfte dig til nye højder

Vi har +6 års erfaring med WooCommerce webshops

Hvad er WooCommerce?
WooCommerce er et modul, som du simpelt kobler oven på WordPress – kvit og frit. WordPress er et open source CMS udviklet i PHP. Der er ingen udgifter til WordPress eller WooCommerce, hvorimod man tit ved andre shopsystemer betaler for et månedligt abonnement.

Nem og sikker drift
Når du driver en WooCommerce webshop vil du opdage hvor nemt det er at håndtere webshoppens ordrer og konstant få optimeret webshoppen. WordPress er open source, hvilket betyder, at flere hundrede mennesker verden over bidrager til systemet og løbende forbedrer det.

Du undgår hovedpine over tekniske problemer og skal blot koncentrere dig om at sælge dine varer online. Vi sørger også for, at du kan sove trygt om natten, og opsætter alle webshops med optimal sikkerhed, så vi forhindrer angreb fra uønskede hackere.

Som webbureau elsker vi at arbejde med WordPress-løsninger, da vi har mulighed for at ændre i koden, som vi vil. Du har altså mulighed for at få en unik webshop, som skiller sig ud dine konkurrenter.

Unikke WooCommerce løsninger
Vi foretrækker unikke løsninger, hvor vi først designer hele din kommende webshop i Photoshop og dernæst programmerer den i WordPress og tilkobler WooCommerce på som shopmodul. Det er især anbefalelseværdigt, hvis du ønsker nogle unikke funktioner til din webshop eller blot har ambitioner om at få en unik webshop, der er lysår foran dine konkurrenter.

Først har vi en indledende samtale med dig, hvor vi lærer hinanden at kende og snakker om mål og ambitioner. Dernæst skal der laves en kravspecifikation og på baggrund af disse steps, kan vi komme med den mest optimale løsning, som passer til dig.

Du har måske hørt om andre webshopsystemer, hvor vi også anbefaler Shopify. Vi vejleder dig selvfølgelig, så vi kan finde den rigtige løsning til dig.

Har du brug for hjælp til WooCommerce? Kontakt os i dag