loader

Få en skræddersyet WooCommerce Webshop

Med en WooCommerce webshop er det nemt at håndtere den daglige drift og mulighederne er uendelige. Vi designer og udvikler holdbare e-commerce løsninger til ambitiøse brands, som ønsker at vækste og som sætter pris på unikke detaljer. Vigtigst af alt, så får du en webshop, som du selv ejer.

Måske kender du nogle af vores kunder?

woocommerce-webshop-icon

WooCommerce er verdens
mest foretrukne CMS

Over 28% af alle verdens webshops er lavet med WooCommerce, hvilket gør det til verdens mest populære webshop-løsning. Du har bl.a. rig mulighed for at lave custom løsninger og få udviklet lige præcis det, som du drømmer om. Med en WooCommerce webshop er det muligt at gøre det komplekse enkelt.

shopify-experts

SEO efter alle
bogens regler

Udover sikkerhed, fleksibilitet og brugervenlighed i verdensklasse, så kan du med en WooCommerce webshop lave on-page SEO efter alle bogens regler. Linkstrukturen er optimal og du kan hente plugins, som løbende hjælper dig og kommer med forbedringsforslag til din søgemaskineoptimering.

shopify-backend

Skræddersyet design
til din målgruppe

Hos Grafikr går design og udvikling hånd i hånd. Med en WooCommerce webshop kan vi udvikle lige præcis det, som du ønsker. Vi fokuserer på de små detaljer og brugeroplevelsen. Det er vores opgave at sørge for, at din WooCommerce webshop konverterer dine besøgende om til kunder.

shopify-analyser

Overblik over ordrer
og KPI'er

Vi har stor erfaring med e-handel og opsætning af webshops. Vi sørger for, at dit kontrolpanel bliver brugervenligt sat op, så du nemt kan håndtere dine ordrer og forsendelser. Som en god funktion, så kan hurtigt danne dig et overblik over webshoppens omsætning og KPI’er.

Fordele ved at have en WooCommerce webshop

Pris
Du har ingen løbende udgifter til WooCommerce eller WordPress, hvor mange andre shopsystemer opkræver et månedligt gebyr. Her ejer du selv din webshop.

Justérbart
En WooCommerce webshop er nem at tilpasse – både i din backend og frontend. Der findes også tusindvis af plugins, som kan berige din webshop med smarte features.

Sikkerhed
Sikkerhed er én af de vigtigste faktorer hos webshops. Dine kunder skal kunne handle via en sikker og krypteret forbindelse, hvilket de kan på en WooCommerce webshop.

Analyser
Du kan tilpasse dit kontrolpanel med et stort udvalg af analyse-værktøjer. Med et hurtigt overblik over dine data kan du bedre tage vigtige beslutninger. Derudover kan du se antal ordrer, nye kunder, unikke besøgende og andre KPI’er, som du selv bestemmer.

Fleksibilitet
Det er nemt at ændre i dit indhold, herunder pris, kategorier, farver o. lign. Du kan sælge, hvad du har lyst til: Software, dropshippings-produkter, materiale som skal downloades, e-bøger, og fysiske varer med mange variabler eller et produkt på abonnement.

Integrationer
Din WooCommerce webshop kan nemt integreres med dit regnskabssystem, så dine ordrer automatisk bliver bogført. Din webshop kan også spille sammen med f.eks. Pakkelabels.dk eller dit POS.

Kundevenlig CMS
Du kan føle dig tryg ved at navigere rundt i dit kontorlpanel hos WooCommerce. Designet er moderne og brugervenligt og altid up to date. Det er ligetil at tilføje produkter, varianter, ændre i priser og installere plugins.

Intet transaktionsgebyr
Du kan finde et stort udvalg af betalingsløsninger, som er nemme at sætte op til din webshop. En stor fordel er, at WooCommerce tager 0% i transaktionsgebyr.

WordPress WooCommerce kan løfte dig til nye højder

Vi har 8 års erfaring med WooCommerce webshops

Hvad er WooCommerce?
WooCommerce er et modul, som du simpelt kobler ovenpå WordPress – helt kvit og frit. WordPress er et open source CMS udviklet i PHP. Der er ingen udgifter til WordPress eller WooCommerce, hvorimod man tit ved andre shopsystemer betaler for et månedligt abonnement.

Nem og sikker drift
Når du driver en WooCommerce webshop, så vil du opdage, hvor nemt det er at håndtere webshoppens ordrer og konstant få optimeret webshoppen. WordPress er open source, hvilket betyder, at flere hundrede mennesker verden over bidrager til systemet og løbende forbedrer det.

 

Du undgår hovedpine over tekniske problemer og skal blot koncentrere dig om at sælge dine varer online. Vi sørger også for, at du kan sove trygt om natten og opsætter alle webshops med optimal sikkerhed, så vi forhindrer angreb fra uønskede hackere.

 

Som webbureau elsker vi at arbejde med WordPress-løsninger, da vi har mulighed for at ændre i koden, som vi vil. Du har altså mulighed for at få en unik webshop, som skiller sig ud dine konkurrenter.

Unikke WooCommerce løsninger
Vi foretrækker unikke løsninger, hvor vi først designer hele din kommende webshop i Photoshop og dernæst programmerer den i WordPress og tilkobler WooCommerce på som shopmodul. Det er især anbefalelseværdigt, hvis du ønsker nogle unikke funktioner til din webshop eller blot har ambitioner om at få en en unik webshop, der er lysår foran dine konkurrenter.

 

Først har vi en indledende samtale med dig, hvor vi lærer hinanden at kende og snakker om mål og ambitioner. Dernæst skal der laves en kravspecifikation og på baggrund af disse steps, kan vi komme med den mest optimale løsning, som passer til dig. 

 

Du har måske hørt om andre webshopsystemer, hvor vi også anbefaler Shopify. Vi vejleder dig selvfølgelig, så vi kan finde den rigtige løsning til dig.

Med WooCommerce har du altid overblikket

Kontrolpanelet på en WooCommerce webshop er brugervenligt og ligetil. Med ét klik kan du fortælle dine kunder, at deres ordre er afsendt.

WordPress / WooCommerce cases

WooCommerce webshop

Vil du sælge et produkt eller SaaS på abonnement, så er det ligetil med WooCommerce. Her ser du vores kunde, Shaving Family, som sælger barbereskrabere på abonnement. Vi har designet hele deres identitet og stået for deres webdesign, hvor de dernæst har fået det udviklet det i WordPress med WooCommerce som shopmodul.

WooCommerce webshop

Vi har hjulpet Metromadic med at realisere sine drømme. Han havde en mål om at forhandle plakater og kunstværker online, men manglede nogle til at bygge fundamentet. Vi havde nogle indledede samtaler og vurderede, at en WooCommerce webshop var det optimale valg. I dag lever han sin drøm og sælger sine plakater online – nemt og ligetil.

erik-holflod-grafikr

Kontakt Erik Jeppesen i dag for at høre mere om mulighederne med en WooCommerce webshop. Jeg har selv erfaring som tidligere webshopejer og kan vejlede dig til den rigtige løsning.

E-mail: ehj@grafikr.dk

Telefon: +45 71 71 70 71