Camille Brinch Jewellery

Når teknologien holder kreativitet og ambitioner i lås

01. Fakta

 • Kunde

  Camille Brinch Jewellery

 • CMS

  Shopify Plus

 • Website

  www.camillebrinch.dk

 • Service

  Webdesign, Webudvikling

 • Markeder

  Danmark

 • Stiftet

  Grundlagt i 2016 i hjertet af Aarhus

02. Udfordringen

Når teknologien holder kreativitet og ambitioner i lås

Camille Brinch sælger enkle og tidløse smykker med kant, som hun designer i sit helt eget smykkeværksted i hjertet af Aarhus C. Siden 2016 har Camille Brinch solgt smykker via sin Instagram og efterfølgende en webshop, men eftersom det primære fokus helt naturligt ligger i smykkeværkstedet, var der behov for en kreativ samarbejdspartner med en teknisk kunnen og skarp UI/UX-forståelse.

Og det er hér, at vi kommer ind i billedet. Camille Brinchs daværende webshop manglede både en hjemmeside, der til fulde afspejlede virksomhedens DNA, og hvor de ikke var fanget i en standard Shopify-templateløsning fyldt med irrelevante apps og scripts, som påvirkede hjemmesidens overordnede performance i negativ grad. Shopify tilbyder en masse spændende muligheder, men vil man gerne skabe skræddersyede og unikke kreationer, så kræver det en dybere teknisk indsigt og designforståelse af Shopify.

 • “Inden mødet med Grafikr var vi begrænsede i vores tekniske tankegang og kunnen. De har udfordret os hele vejen, og det imponerende arbejde, de har leveret, har været med til at udvide vores interne horisont i forhold til mulighederne med Shopify. I dag har vi en samarbejdspartner, der ikke bare udfordrer os, men som også udvikler løsninger, der teknisk sætter os på niveau med eller foran virksomheder, der er langt større end vores.”

  Lasse Ravn, Camille Brinch

  Lasse Rosendahl Ravn

  Head of E-commerce, Data & Optimization, Camille Brinch Jewellery

03. Koncept & Løsning

Unikke funktioner og designdetaljer adskiller Camille Brinch fra konkurrenterne

Målet var at skabe en webshop, som ikke lignede en klassisk smykke-webshop, men som derimod matchede brandguidelines og var i rød tråd med den følelse, som Camilles smykkeunivers skulle afspejle. I samarbejde med Camille Brinch byggede vi en ny Shopify-webshop med skræddersyet tema helt fra bunden, som overførte oplevelsen i hendes smykkeværksted og den informative service i en fysisk butik online. 

Ved at fokusere på informationsgivende og flotte billeder og videoer, kunne vi skabe en personlig 1:1 oplevelse, som man kender det fra fysiske smykkebutikker og -brands. Under de enkelte produkter finder smykkeentusiasten derfor både en størrelsesguide, detaljer om smykket, tankerne bag smykket og style-inspiration, der har til formål at gøre det let og trygt at handle smykker hos Camille Brinch.

Forside
Produktside - med størrelsesguide
Kategoriside med filter

05. Resultatet

Skalerbar webshop med international kant, hvor design og brandidentitet matcher hinanden 1:1

I dag har Camille Brinch en ny hjemmeside med nyt design og unikke funktionaliteter, som alene i 2019 kørte hele 24.000 ordrer igennem. Hjemmesiden formår at indkapsle oplevelsen i en fysisk butik online – det gælder både grafisk, teknisk og designmæssigt. Camille Brinch står samtidigt i en situation, hvor de føler sig klædt ordentligt på til det udlandseventyr, som forhåbentligt venter dem i slutningen af 2020. Alt er nemlig skabt, således det er skalerbart, og vi har hjulpet og sparret med dem i forhold til parallel deployment, staging-miljøer, tracking og content-skalering via eksterne CMS’er.

Derudover har vi lavet integrationerne, således Camille Brinch nemt kan gå koderne efter i sømmene. Det betyder, at de udelukkende skal bruge os til mere avancerede tiltag, mens de selv kan facilitere helt basale tilføjelser og elementer. 

1456 ordrer på 6 minutter

Ud over den nye hjemmeside med komplet nyt design, spillede vi også en mindre hovedrolle i Camille Brinchs succesfulde Black Friday i 2019. På blot 6 minutter formåede de at omsætte for 1 mio. kr., hvilket er noget, som brandet aldrig havde oplevet før. Årsagen var naturligvis virksomhedens brand og markedsføring, men i den grad også de tekniske elementer og integrationer, som vi søsatte i samarbejde med dem.

 • “Grafikr er vanvittigt ambitiøse - og det afspejles i deres arbejde. De har leveret gang på gang, og fra første samtale vidste vi, at de ville blive en af vores vigtigste samarbejdspartnere. De har løftet vores hjemmeside fra en hjemmelavet Shopify webshop til en professionel og skalérbar platform, der skal være med til at sikre vores fremtidige vækst. Jeg anbefaler Grafikr til alle ambitiøse brands, der benytter Shopify”

  Daniel Brinch, Camille Brinch

  Daniel Brinch

  CEO, Camille Brinch Jewellery

Skal vi hjælpe dig med bygge din nye Shopifyløsning?