Shaping New Tomorrow

Fra ufleksibel webshop til en fremtidssikret løsning

SNT

01. Fakta

 • Kunde

  Shaping New Tomorrow

 • CMS

  Shopify Plus

 • Website

  shapingnewtomorrow.dk

 • Service

  Webdesign, Webudvikling, Optimering

 • Markeder

  Danmark, Tyskland, Sverige, England.

 • Stiftet

  Grundlagt i 2015 og har i dag fysiske butikker i Aalborg, København og Aarhus

02. Udfordringen

Når teknologien sætter grænser for ambitionerne

Shaping New Tomorrow følte sig låst i deres tidligere CMS og havde ikke selv mulighed for at udvikle nye funktioner, men var afhængig af eksterne partnere. Ydermere var det daværende system ikke rustet og fremtidssikret ift. den mængde trafik, som virksomheden havde ambitioner om at få.

Det kunne til tider være en teknisk hovedpine at drive webshoppen, og derudover var brugervenligheden for kunderne heller ikke optimal, hvilket resulterede en høj bounce rate og tabt omsætning.

Med andre ord; Fundamentet for hjemmesiden var ikke på samme niveau, som Aalborg-virksomhedens ambitionsplaner.

03. Koncept & Løsning

Global vækst med Shopify Plus

Christian Aachman, marketingdirektør hos Shaping New Tomorrow, havde en vision og drøm om at skabe en fashion-virksomhed, som skulle udfordre herretøjsbranchen, hvor man som mand skulle kunne føle sig velklædt og veltilpas – på én og samme tid.

Vi gjorde det komplekse enkelt og leverede en skalerbar og fremtidssikret webshop med en unik “Shopify Plus”-løsning, som matcher virksomhedens globale vækstplaner og effektiviserede de daglige arbejdsgange. Designvalget af webshoppen er i takt med virksomhedens nordiske DNA og minimalistiske tilgang til rene linjer kombineret med visuelle virkemidler, herunder integrerede videoer og billeder.

 • “Jeg vil helt sikkert anbefale Grafikr til andre. Da vi skulle finde en samarbejdspartner til Shopify, så var der ingen i Danmark, som lever op til det samme niveau, som Grafikr gør.”

  Christian aachman

  Christian Aachman

  CMO, Shaping New Tomorrow

Mobile first – tilpasset den digitale forbruger

Vi arbejdede tæt sammen med Shaping New Tomorrow om at skabe en strategi i overensstemmelse med brandets ambition og deres kunders forventninger og adfærd.

Vi udarbejdede en ny digital identitet og visuel stil til den nye webshop, hvis formål er at give brugeren en tryg handelsoplevelse, i et enkelt og nordisk univers, der lader de farverige produkter være midtpunkt og give løsningen kant.

Overblik over kategorier
Optimeret og dynamisk kurv til mobile
Produktoversigt

05. Resultatet

Skalerbar og fleksibel webshop skabt til vækst

I dag optimerer vi løbende de mange webshops til bl.a. Danmark, Tyskland og Sverige. Med en stor forretningsforståelse og indsigt i adfærdsflow og data har vi øget konverteringsraten med 30% og formindsket abandoned cart med 20%, så flere af de besøgende bliver konverteret til betalende kunder med succes.

Produktoprettelsen og -håndterieng er gjort enkel og smart, så der nemt kan tilføjes varianter på tværs af kategorier.

 • 0%

  Stigning i online store conversion rate

 • 0%

  Stigning fra cart til checkout

 • 0 %

  Stigning af average order value

 • 0%

  Flere konverteringer fra mobile

 • “I og med at vi arbejder dag og nat, så var det vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, som havde samme “ild-ånd” som os og altid stod klar, uanset hvornår man ringede til dem; Det er en stor fordel, at vi altid kan komme i kontakt med Grafikr. Deres egenskaber indenfor design og udvikling har betydet, at vi nu kan få lavet alt det, som vi altid har drømt om at få lavet.

  Christian aachman

  Christian Aachman

  CMO, Shaping New Tomorrow

Skal vi kickstarte dit webshop-eventyr? Kontakt os i dag